Ερνέστο Βαλβέρδε: Επος στην 100αρα του με τη Μπαρτσελόνα!

Ερνέστο Βαλβέρδε: Επος στην 100αρα του με τη Μπαρτσελόνα!

Ο Σολάρι εξοργισμένος με τις χαμένες ευκαιρίες, ο Βαλβέρδε στους επτά ουρανούς με την αποτελεσματικότητα. Το 100ο ματς του Βάσκου ήταν απίθανο!

Από τη μια οι ευκαιρίες του Βινίσιους, από την άλλη η αποτελεσματικότητα του Σουάρες. «Η διαφορά μεταξύ του να συγχωρείς και να μην συγχωρείς» και κάπως έτσι, η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στον 6ο διαδοχικό τελικό και ο Βαλβέρδε στο πιο σημαντικό του ματς ως προπονητής στην ομάδα έγραψε ιστορία. Ηταν το 100ό του στον πάγκο των Καταλανών και είδε τρία σουτ στην αντίπαλη εστία να καταλήγουν στα δίχτυα. «Στη Λιόν κάναμε 25 ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, στη Μαδρίτη κάναμε 3 σουτ και βάλαμε 3 γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόκριση και τα γκολ, αλλά σε κάποιους τομείς πρέπει να αλλάξουμε» είπε.
Ο Βάσκος που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του έχει σημειώσει ορισμένες εξαιρετικές επιδόσεις στα ματς που έχει κοουτσάρει.

Έως τώρα από τα 100 του ματς στην Μπάρτσα έχει κερδίσει τα 68, έχει 23 ισοπαλίες και έχασε μόνο τα 9. Ο Βαλβέρδε έχει 68% ποσοστό νικών με 241 γκολ υπέρ (2.5 γκολ ανά αγώνα) και μόλις 80 κατά. Από αυτά τα 241 γκολ ο Μέσι είναι αυτός που έχει σκοράρει τα περισσότερα με ένα σύνολο 78 τερμάτων. Ακολουθεί ο Σουάρες με 50, ο Κουτίνιο με 18 και ο Ντεμπελέ με 17. Ο Ράκιτιτς έχει τα περισσότερα ματς με 93. Τον ακολουθούν οι Μέσι και Μπουσκέτς με 87 ο καθένας. Ο Πικέ έχει τα περισσότερα λεπτά με 7.344. Ο Τερ Στέγκεν με 7.280 και ο Σουάρες με 7.326 ακολουθούν.

Ο Βαλβέρδε έχει ήδη πάρει τρεις τίτλους σε αυτό το διάστημα: πρωτάθλημα και Κύπελλο τον πρώτο χρόνο και μέχρι τώρα Σούπερ Καπ ενώ παραμένει μέσα σε τρεις διοργανώσεις. Ο Βαλβέρδε θέλει 43 ματς για να μπει στο τοπ 10 των συμμετοχών των προπονητών των Καταλανών.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη LaLiga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X