Λεγκανές - Ρεάλ Μαδρίτης: Η χειρότερη στιγμή του Ζιντάν

Λεγκανές – Ρεάλ Μαδρίτης: Η χειρότερη στιγμή του Ζιντάν

Εναρξη: 22:00, 15/04/2019
Γήπεδο: Butarque, Μαδρίτη

Για την 32η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η 3η στη βαθμολογία Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Λεγκανές που βρίσκεται στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λεγκανές των… καθυστερήσεων
Την Κυριακή η Λεγκανές ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αλαβές. Ισοφάρισε στο 93’με τον 24χρονο Αργεντινό αμυντικό Σίλβα, ο οποίος πήγε να κάνει σέντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο αμέσως προηγούμενο ματς επικράτησε 1-0 της Βαγιαδολίδ με καρφωτή κεφαλιά στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων (96’).

Κέρδισε φέτος τη Ρεάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια, 1-0 στο Κύπελλο. Είχε χάσει 3-0 στο πρώτο ματς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πέρσι είχε καταγράψει τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, όταν απέκλεισε τη Ρεάλ στο Κύπελλο με «διπλό» στο «Μπερναμπέου».

«Η χειρότερή στιγμή στην προπονητική μου καριέρα είναι ο αποκλεισμός στο ‘Μπερναμπέου’ από τη Λεγκανές», έχει δηλώσει άλλωστε ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν.

Με γκολ του Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης
Μετά την ήττα 2-1 από τη Βαλένθια, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο «Μπερναμπέου» και επικράτησε 2-1 της Εϊμπαρ. Στο ημίχρονο έχανε 1-0, όμως στο δεύτερο μέρος «μίλησε» ο Μπενζεμά, με γκολ στο 59’ και το 81’.

Συμπλήρωσε 11 διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες που δέχεται γκολ. Σκόραρε όμως και η ίδια στους 12 από τους 13 τελευταίους εκτός. Ο μοναδικός που δεν βρήκε δίχτυα ήταν στο «Μπουτάρκε» της προσεχούς της αντιπάλου.

Εχει 8 νίκες σε 15 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος. Τα 26 γκολ που έχει δεχτεί στα 15 αυτά ματς είναι η χειρότερη επίδοση στην άμυνα όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια ανάμεσα στις 14 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος έχει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Λεγκανές. Και οι πέντε συνοδεύτηκαν από over, ενώ είχαν γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X