Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές: Να αγκαλιάσει τον τίτλο της LaLiga η Βασίλισσα!

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές: Να αγκαλιάσει τον τίτλο της LaLiga η Βασίλισσα!

Εναρξη: 23.00, 10/07/2020
Γήπεδο: Estadio Alfredo Di Stéfano (Madrid)

Ρεάλ για +4 και αγκαλιά με τον τίτλο

Ο Ζιντάν διατήρησε το αήττητο με την Αθλέτικ (πέντε νίκες σε οκτώ ματς) και η Ρεάλ με το 1-0 στο Σαν Μαμές είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Οι Μαδριλένοι με το αγαπημένο τους σκορ και σκόρερ (Ράμος) έκαναν τεράστιο βήμα για την κούπα και η παράδοση είναι σύμμαχος. Αλλωστε, καμία πρωτοπόρος της LaLiga δεν έχασε το πρωτάθλημα τέσσερις στροφές πριν το τέλος με προβάδισμα 4+ βαθμών! Βέβαια, το βράδυ της Τετάρτης η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 την Εσπανιόλ στο Καμπ Νόου και μείωσε στον πόντο. Η Βασίλισσα ξέρει καλά πως με τρίποντο αγκαλιάζει σφιχτά την κούπα, μιας και και έχει το πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Υποδέχεται την Αλαβές, με στόχο την 8η διαδοχική νίκη, ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει να λύσει κάποια προβλήματα αναφορικά με την άμυνα, καθώς έχει πολύ σοβαρές απουσίες. Ηταν γνωστό ότι Σέρχιο Ράμος και Ντάνι Καρβαχάλ θα εξέτιαν τις ποινές τους για κάρτες, αλλά στις απουσίες τους προστίθεται εκείνη του Νάτσο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μαρσέλο που δεν προπονήθηκε την Πέμπτη. Εκτός αυτών, αναμένεται να μην παίξει ούτε ο Εντέν Αζάρ μπροστά.

Απέλυσε τον τεχνικό της η Αλαβές

Νέα κακή εμφάνιση και νέα ήττα για την Αλαβές, αυτή τη φορά στο «Χοσέ Θορίγια» από τη Βαγιαδολίδ (1-0). Στο φινάλε δέχθηκε το γκολ και δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει. Πέντε σερί ήττες για τους Βάσκους και η διοίκηση απέλυσε τον Ασιέρ Γκαριτάνο για να δει μια διαφορετική εικόνα. Τη θέση του ανέλαβε ο Χουάν Μουνίθ, που έχει δουλέψει σε Μάλαγα (δύο φορές), Αλκορκόν και Λεβάντε. Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ακολουθούν Χετάφε (εντός), Μπέτις (εκτός έδρας) και τελευταία αγωνιστική η Μπαρτσελόνα στη Βιτόρια. Μακριά από το γήπεδό της ο φετινός απολογισμός είναι 2 νίκες και 3 ισοπαλίες σε σύνολο 17 αγώνων (2-3-12).

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές, οι αριθμοί

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της εναντίον της Aλαβές στη La Liga. Η μόνη ήττα της σειράς ήρθε τον Οκτώβριο του 2018 (0-1).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει τα επτά τελευταία παιχνίδια της στη La Liga εναντίον της Αλαβές με μέσο όρο 3,7 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Κανένας από τους προηγούμενους 14 αγώνες της La Liga μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αλαβές στη Μαδρίτη δεν έληξε με ισοπαλία: 13 νίκες για τη Ρεάλ και μία για την Αλαβές

Μόνο μια φορά (20 γκολ τη σεζόν 1987-88) η Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε λιγότερα γκολ από τα 21 που έχει δεχθεί φέτος έπειτα από 34 αγωνιστικές.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X