Ρεάλ Μ. - Σεβίλλη: Παγίδα για τον Σολάρι οι Σεβιγιάνοι!

Ρεάλ Μ. – Σεβίλλη: Παγίδα για τον Σολάρι οι Σεβιγιάνοι!

Εναρξη: 17:15, 19/01/2019
Γήπεδο: Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Ο Σολάρι δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της Βασίλισσας και το ντέρμπι με τη Σεβίλλη ίσως αποτελέσει την αρχή του… τέλους της θητείας του στη Ρεάλ!

Ρεάλ σε κρίση…
Ο Σαντιάγο Σολάρι μάλλον πρέπει να ευχαριστεί τη Σεβίλλη, μιας και στην Ανδαλουσία ήταν η αρχή του τέλους για τον Λοπετέγκι. Έπειτα από 13 βαθμούς σε πέντε ματς, οι Μαδριλένοι δέχθηκαν τρία γκολ από τη Σεβίλλη (0-3) κι ένα μήνα αργότερα ο Σολάρι έπαιρνε θέση στον πάγκο της Βασίλισσας! Εχει πείσει ο Αργεντίνος; Η Ρεάλ έχει σημαντικά προβλήματα στην επίθεση, είναι πολύ ευάλωτη στην άμυνα, ενώ ο Ισκο δεν ανταλλάζει ούτε… βλέμμα με τον προπονητή του!

Ο Γενάρης είναι πάντα μήνας – κλειδί για τη Ρεάλ και θα είναι και για τον Σολάρι. Ήδη εκτιμάται πως θα αντικατασταθεί το καλοκαίρι. Με μόλις 2 νίκες σε 5 ματς το 2019 μπορεί να μην φτάσει έως τότε. Οι Μαδριλένοι το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν νικητές στη Σεβίλλη με 2-1 επί της Μπέτις, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν σταμάτησε την κριτική στην ομάδα και τον Σολάρι. Η Ρεάλ είχε τα πιο χαμηλά ποσοστά κατοχής σε εκείνο το ματς μετά την σεζόν 2011-2012.. Παρά τα προβλήματά της η Ρεάλ έχει 67% ποσοστό νικών εντός έδρας. Έχει επίσης κερδίσει όλα τα εννιά της εντός έδρας παιχνίδια με την Σεβίλλη, έχοντας μέσο όρο 3.7 γκολ. Ο τεχνικός των Merengues δεν λέει να ησυχάσει από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα. Οπως ανακοινώθηκε, ο Κοσταρικανός άσος, Κέιλορ Νάβας, υπέστη μυικό τραυματισμό και θα χάσει τουλάχιστον τον αγώνα με την Σεβίλλη για την La Liga, όμως, ευτυχώς για το club, ο Βέλγος Νο1, Τιμπό Κουρτουά, που έχει να παίξει από τις 6 Ιανουαρίου, πιθανότατα θα είναι έτοιμος για να φορέσει τα γάντια κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Μαντσίν.

Επικίνδυνη η Σεβίλλη, αλλά…
Και η Σεβίλλη δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο 2019 με σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με Μπιλμπάο. Ο φόβος για την ομάδα της Σεβίλλης είναι πως ξεμένει από αγωνιστικές δυνάμεις καθώς παίζει από τον περασμένο Ιούλιο με τις υποχρεώσεις της στο Europa League. Δείχνει επηρεασμένη έχοντας μία νίκη στα τελευταία της πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας έχουν μόνο 2 νίκες στα τελευταία 11 ματς. Πρέπει να πάει κανείς τον Σεπτέμβριο για να βρει εκτός έδρας νίκη. Οσο για βαθμό στο Μπερναμπέου; Το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα χάνεται το… 2008, αν και φέτος πάμε στη Μαδρίτη με οδηγό το εντυπωσιακό 3-0 του πρώτου γύρου!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X