El Clasico: Στα... καλύτερα η Μπαρτσελόνα, στο ναδίρ η Ρεάλ Μαδρίτης

El Clasico: Στα… καλύτερα η Μπαρτσελόνα, στο ναδίρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα… ξανά, πάλι στο Μπερναμπέου! Το τελευταίο χαρτί των Μαδριλένων για τίτλο ή στέψη της Μπάρτσα μέσα στο Ναό της Βασίλισσας; 

«Η διαφορά μεταξύ του να συγχωρείς και να μην συγχωρείς» έγραψε εύστοχα η Marca την επόμενη του Clasico! H Μπαρτσελόνα διέσυρε τη Ρεάλ, συνεχίζει μέσα σε όλους τους τους στόχους, αντίθετα, η Βασίλισσα επιβεβαίωσε πως μετά τη φυγή του Κριστιάνο κανείς δεν μπόρεσε να μπει στα παπούτσια του. Δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι το Σάββατο, πάλι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και το bwin News μέσα από ερωτήσεις για το… clasico αναλύει την κατάσταση των δυο ομάδων.

Πόσα χατ τρικ έχει ο Μέσι εναντίον της Ρεάλ;
Δυο! Ο… εξωγήινος Αργεντίνος φροντίζει στα 31 του χρόνια να μη ρίχνει ρυθμούς και με το πόδι πατημένο στο γκάζι να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η Μπαρτσελόνα είναι μέσα σε όλους τους στόχους και ο Μέσι σκοράρει ακατάπαυστα, 25 γκολ στη φετινή La Liga, αλλά και 50 χατ τρικ στην καριέρα του. Μάλιστα, ξεπέρασε την 30άρα (33 γκολ) για 11η διαδοχική χρονιά με την Μπαρτσελόνα. Στο ντέρμπι του Μπερναμπέου πάει στην καλύτερή του κατάσταση!

Σε πόσα ντέρμπι έχει παίξει ο Ράμος;
40! Ο Σέρχιο Ράμος είναι… μόνος! Ο Ισπανός αμυντικός μπορεί να είναι ο απόλυτος ηγέτης των Μαδριλένων, αλλά φέτος τα νεύρα και οι αστοχίες τον φέρνουν εκτός εαυτού. Για 25η φορά στην καριέρα του αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Σέρχιο Ράμος στο ματς με τη Χιρόνα, ενώ 5 φορές έχει αποβληθεί σε ντέρμπι με τους Καταλανούς. Η ατάκα του στο Clasico τα λέει όλα «Πάμε για να μην μας βάλουν έξι», σε μια προσπάθεια να τους… ξυπνήσει έστω και την τελευταία στιγμή προκειμένου να μην δεχθούν περισσότερα γκολ.

Ποιος Ισπανός από το ρόστερ της Μπαρτσελόνα έχει παίξει στα πιο πολλά ντέρμπι;
Ζεράρ Πικέ. Ο Καταλανός αμυντικός αποτελεί τον ογκόλιθο της Μπαρτσελόνα και φροντίζει πριν από κάθε Clasico να βάζει… φωτιές. Μέχρι και για το μπάσκετ μίλησε ο έμπειρος αμυντικός «Νομίζω ότι όλος αυτός ο ντόρος γίνεται, επειδή ο τίτλος κατέληξε στη Μπαρτσελόνα. Ευτυχώς που δεν έχουν τμήματα και σε άλλα αθλήματα, όπως χάντμπολ και χόκεϊ διότι και εκεί παράπονα θα έκαναν». Ο Πικέ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, οι σχέσεις με τη διοίκηση έχουν αποκατασταθεί και ο ίδιος θέλει να κάνει τα πάντα για το… τρεμπλ.

Πόσα γκολ έχει βάλει εναντίον της Μπαρτσελόνα ο Μπενζεμά;
9. Εννέα τέρματα έχει βάλει ο Μπενζεμά εναντίον της Μπαρτσελόνα, αλλά στο ματς κυπέλλου ήταν… εκτός ρυθμού. Στη φετινή La Liga έχει σημειώσει 11 τέρματα και τονίζει: «Σχηματίσαμε ένα καλό δίδυμο. Πάντα τον έψαχνα για να τον βοηθήσω να πετύχει περισσότερα γκολ. Τώρα είμαι αυτός που πρέπει να αναλάβω την ευθύνη και να δείξω ότι θέλω να σκοράρω, ότι θέλω να ηγηθώ της ομάδας μου. Τώρα μπορώ να παίξω το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι σημαντικός και είμαι χαρούμενος για αυτό». Απομένει να δούμε αν θα… απαντήσει στο Clasico!

Πόσες νίκες έχουν οι δυο ομάδες στα clasico;

95. Το 0-3 της Μπαρτσελόνα μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το Copa del Rey έφερε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ των δύο μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου. Με την επιτυχία της η Μπάρτσα μετράει 95 νίκες στα clasicos, όσες δηλαδή και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ 51 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Έτσι, η Μπαρτσελόνα στο clasico του Σαββάτου για την Primera Division έχει τη χρυσή ευκαιρία να προσπεράσει τη Ρεάλ στις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια για πρώτη φορά μετά από 87 χρόνια!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη LaLiga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X