Λέστερ - Άρσεναλ: Εξόρμηση για τους

Λέστερ – Άρσεναλ: Εξόρμηση για τους “κανονιέρηδες”

Το εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Λέστερ και της Αρσεναλ διεξάγεται απόψε στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ». Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μακριά από τις νίκες εδώ και πέντε αγωνιστικές. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι αριθμούν έξι σερί ήττες μακριά από το Λονδίνο.

Ψάχνοντας μία νίκη η Λέστερ
Η Λέστερ έχει συλλέξει μόλις έναν βαθμό στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το περασμένο Σάββατο γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ (0-2), με τους φιλάθλους της ομάδας να ζητούν την απομάκρυνση του Κλοντ Πιέλ.

«Στις δύσκολες στιγμές, παρουσιαζόμαστε νευρικοί και όλα μας φταίνε, είναι λογικό. Στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε την εικόνα που θα θέλαμε. Δεν τα δώσαμε όλα ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο, αλλά και τους ιδιοκτήτες του συλλόγου» υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός.

Αντίδραση της Αρσεναλ μετά τον αποκλεισμό
Η αποτυχία της Αρσεναλ να φθάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ δεν επέτρεψε στον Αρσέν Βενγκέρ να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους των «κανονιέρηδων» με τον τρόπο που άξιζε. Παρ’ όλα αυτά, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Αλσατό στον πάγκο, οι παίκτες έδειξαν ορεξάτοι, συντρίβοντας 5-0 τη Μπέρνλι. Δυο γκολ σημείωσε ο Ομπαμεγιάνγκ, από ένα πέτυχαν οι Λακαζέτ, Κολάσινατς και Ιγουόμπι. Ο Γκαμπονέζος άσος, που έγινε κάτοικος Λονδίνου τον περασμένο Ιανουάριο ερχόμενος από τη Ντόρτμουντ, έχει σκοράρει επτά γκολ στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

«Είμαι σίγουρος ότι ο διάδοχός μου θα αναλάβει μία ομάδα που είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με όσα πιστεύει ο κόσμος. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα, σύμπνοια μεταξύ των παικτών και πιστεύω ότι με ορισμένες ποιοτικές προσθήκες, η Αρσεναλ θα αποτελέσει σοβαρό διεκδικητή του τίτλου τη νέα χρονιά» ανέφερε ο Βενγκέρ.

Επιπλέον στατιστικά
Λέστερ – Γουέστ Χαμ  0-2
Αρσεναλ – Μπέρνλι     5-0 (δυο γκολ ο Ομπαμεγιάνγκ, σκόρερ χρίστηκαν και οι Λακαζέτ, Κολάσινατς, Ιγουόμπι).

Πρόσφατη παράδοση
Αρσεναλ – Λέστερ       4-3
Αρσεναλ – Λέστερ       1-0
Λέστερ – Αρσεναλ       0-0
Αρσεναλ – Λέστερ       2-1|
Λέστερ – Αρσεναλ       2-5

 

Σχολιάστε

X