Φινλανδία - Αρμενία: Στο Τούρκου για τη 2η θέση!

Φινλανδία – Αρμενία: Στο Τούρκου για τη 2η θέση!

Εναρξη: 19:00, 15/10/19
Γήπεδο: VenueVeritas Stadion (Turku)

Μεγάλο ραντεβού στο Τούρκου, όπου η Φινλανδία υποδέχεται την Αρμενία σε ματς που θα κρίνει σε σημαντοκό βαθμό την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020. 

Νίκη για να πλησιάσει το Εuro 2020 η Φινλανδία!
Η Φινλανδία πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα της παιχνίδια στον όμιλο και υπέστη βαριά ήττα με 4-1 στη Ζένιτσα από την Βοσνία. Κακοί αμυντικά, υπέπεσαν σε πολλά λάθη, έχουν παράπονα από τη διαιτησία, ωστόσο καλούνται να βρουν άμεσα απαντήσεις,για να παραμείνουν στη 2η θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα, υπάρχει και η… δεύτερη ευκαιρία του Nations League, όμως οι Φινλανδοί θέλουν να ολοκληρώσουν μια δυνατή πορεία στα προκριματικά του Euro 2020. Εντός έδρας νίκησαν τόσο την Βοσνία όσο και την Ελλάδα, ενώ έχασαν από την Ιταλία. Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με την Αρμενία ο Αραγιούρι, αντίθετα ο Πογιανπαλο θα είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας. Σύμμαχος η παράδοση για τη Φινλανδία, αφού σε πέντε με τους Αρμένιους δεν έχει ηττηθεί ποτέ, μετρώντας 4 νίκες.

Ολα για όλα η Αρμενία!
Μετά την τεσσάρα στην Βοσνία, η Αρμένια προσγειώθηκε ανώμαλα, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας στο Λιχτενστάιν. Κακή επιθετικά, με ελάχιστες λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι που δεν την βοήθησαν να πάρει μια σπουδαία νίκη. Ετσι, αυτό το στραβοπάτημα της στέρησε την ευκαιρία να φτάσει στην 2η θέση την Φινλανδία. Στο -2 από την ανταγωνίστριά της και αν θέλει την υπέρβαση πρέπει να κερδίσει στο Τούρκου. Στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της για τα προκριματικά του Euro έχει μόλις μια νίκη, αυτή με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ. Πλήγμα η απουσία του ηγέτης της ομάδας, Μκιταριάν λόγω τραυματισμού!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X