Μολδαβία - Ελλάδα: Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική!!

Μολδαβία – Ελλάδα: Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική!!

Εναρξη: 21.45
Γήπεδο: Ζίμπρου, Κισινάου

Μόνο νίκη θέλει η Ελλάδα στο Κισινάου

Απογοήτευσε απέναντι στο Κόσοβο η Εθνική, η οποία μπορεί να είχε φάσεις, αλλά δεν είχε την ουσία να πάρει το τρίποντο κορυφής. Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Μονόδρομος το 2 στα 2 με Μολδαβία και Σλοβενία για να πάρει την κορυφή στον όμιλο του Nations League.

«Το πλάνο μας είναι σαφές. Είναι πάντα το ίδιο. Να φέρουμε δύο νίκες. Αυτό επιδιώκουμε πάντα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι για δύο νίκες» τόνισε ο Ολλανδός. Οσον αφορά το βασικό σχήμα, Φορτούνης και Μπουχαλάκης διεκδικούν θέση στη μεσαία γραμμή.

Για τις υπόλοιπες θέσεις ο Τζον Φαν’τ Σχιπ φαίνεται πως έχει καταλήξει καθώς κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, οι Μαυρίας, Τσιμίκας, Τζαβέλλας και Χατζηδιάκο θα αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Οι Ζέκα – Μπακασέτας και ένας εκ των Μπουχαλάκη – Φορτούνη θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής και οι Τζόλης – Λημνιός είναι… ακλόνητα φαβορί ως εξτρέμ. Φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρει και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Μολδαβία – Ελλάδα, η παράδοση

Tι λέει η παράδοση; Μια ισοπαλία έχει παραχωρήσει η Εθνική σε έξι αναμετρήσεις με τη Μολδαβία. Το ισόπαλο αποτέλεσμα είχε σημειωθεί στο Κισινάου, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 (1-1), στο 1 από τα 2 ματς που η «γαλανόλευκη» δέχτηκε γκολ από τη Μολδαβία (11-2 συνολικά).

Με την πλάτη στον τοίχο ο Φιράτ της Μολδαβίας

Κάκιστος ο απολογισμός για τη Μολδαβία και ο κόουτς, Φιράτ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στα δυο τελευταία παιχνίδια όχι μόνο δεν έχει βαθμό, αλλά ούτε έχει σκοράρει. Ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0 από την Ελλάδα και γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 4-0 από τη Σλοβενία. Η Ομοσπονδία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον τεχνικό, αρκεί να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας.

Πάντως, στο φιλικό ματς με τη Ρωσία στο Κισινάου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0, παίζοντας… φουλ άμυνα. Ο απολογισμός πάντως είναι… απογοητευτικός, με την αντίπαλο της Εθνικής να μετρά μια νίκη στα 19 τελευταία τους και αυτή επί της Ανδόρρας. «Το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχάσουμε τι έγινε στο ματς της Αθήνας. Εκεί είχαμε εξουδετερώσει τελείως την Ελλάδα, δεν μας απειλούσε καθόλου. Ένα όμως ανύπαρκτο πέναλτι και μια ανύπαρκτη αποβολή στο τέλος του ημιχρόνου καθόρισαν την έκβαση του παιχνιδιού. Αν δεν έχουμε λοιπόν πάλι μια κακή διαιτησία, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο Φιράτ. Σημαντικές απουσίες αυτές των: Πλάτιτσα (αρ. μπακ-χαφ), Νικολαέσκου (φορ).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X