Ιταλία - Ελλάδα: Αντίδραση και... απόλυτο νικών!

Ιταλία – Ελλάδα: Αντίδραση και… απόλυτο νικών!

Εναρξη: 21:45, 12/10/19
Γήπεδο: Stadio Olimpico (Roma)

Η Ελλάδα φιλοξενείται στο Ολίμπικο από την Ιταλία, ψάχνει αντίδραση και ηρεμία, ενώ οι Ατζούρι θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο νικών.

Για το απόλυτο η Ιταλία
Οι Ιταλοί πέρασαν από τη Φινλανδία, επικράτησαν 2-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση, ενώ είναι το τεράστιο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο. Η Ιταλία σημείωσε εντυπωσιακά 18 γκολ στο δρόμο για τα τελικά, ενώ έχει το απόλυτο νικών στον όμιλο. Οι Ατζούρι δείχνουν ανανεωμένοι με τον Μαντσίνι και θέλουν να επιστρέψουν στα μεγάλα ραντεβού, αλλά και να κάνουν τη διαφορά. Οι Ιταλοί θέλουν να ολοκληρώσουν τον όμιλο χωρίς απώλεια, κάτι που τόνισε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός. Στο πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα, η Ιταλία ήταν εξαιρετική επικρατώντας εύκολα με 3-0. Δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές και η αρχική σύνθεση αναμένεται να περιλαμβάνει τους: Ντοναρούμα, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα, Μπερναρντέσκι, Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα, Ιμόμπιλε και Ινσίνιε. Στο Ολίμπικο η προσέλευση θα είναι μεγάλη, αφού περισσότεροι από 50.000 Ιταλοί θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Ψάχνει αντίδραση η Ελλάδα
«Θέλω να προκριθώ στο Μουντιάλ με την Ελλάδα, θα ήταν όνειρο» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ, ο οποίος δεν έχει κάνει το ιδανικότερο ντεμπούτο στο πάγκο της Εθνικής. Μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Φινλανδία, ήρθε και το σοκ με την ισοπαλία 1-1 εντός με το Λιχτενστάιν. Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία ματς σε επίσημα και φιλικά, το χειρότερο ρεκόρ στη νεότερη ιστορία της. Χωρίς του Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Μήτρογλου και Σάμαρη οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές είναι οι Σταφυλίδης, Φετφατζίδης, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μασούρας, αλλά και ο τραυματίας Μπάρκας. Η ενδεκάδα αναμένεται να είναι: Βλαχοδήμος στο τέρμα, Σταφυλίδης, Μπακάκης, Σιόβας και Κουρμπέλης. Στον άξονα οι Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Ζέκα – με τους Σιώπη και Γαλανόπουλο να διεκδικούν μία θέση – και τον Βρουσάι. Δίδυμο στην επίθεση οι Κουλούρης και Δώνης.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X