Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με το βλέμμα στο... Champions League!

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με το βλέμμα στο… Champions League!

Εναρξη: 22:15, 30/06/2020
Γήπεδο: The American Express Community

Η επανέναρξη της σεζόν βρήκε τη Μπράιτον σε καλή κατάσταση, αφού μετά την ισοπαλία με τη Γουλβς, νίκησε την Άρσεναλ, ενώ δεν έχασε ούτε από τη Λέστερ. Βήματα παραμονής από τους «Γλάρους» και κόντρα στη Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να μη χάσουν. Σύμμαχός της στην αναμέτρηση της Τρίτης η παράδοση, καθώς έχει κερδίσει στα τρία τελευταία τη Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια για την Premier League κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα. Βέβαια, τελευταία φορά που οι «Γλάροι» έμειναν αήττητοι για τέσσερα σερί ματς ήταν από Ιανουάριο – Μάρτιο του 2018.

Αήττητο για τον στόχο του Champions League η Γιουνάιτεντ!

H Γιουνάιτεντ συνεχίζει τη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνει έτοιμη για τον στόχο της, αν και το έργο της είναι δύσκολο. Μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ, επικράτησε 3-0 της Σέφιλντ με χατ τρικ του Μαρσιάλ και η διαφορά από την Τσέλσι είναι στους πέντε βαθμούς. Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει και τη Γουλβς, η οποία έχει μπει δυνατά στη μάχη για μια θέση στην τετράδα. Η Μάντσεστερ συνεχίζει στο Κύπελλο Αγγλίας, πέρασε με ζόρια και άγχος το εμπόδιο της Νόριτς στην παράταση και βρέθηκε στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της Premier League, το καλύτερο σερί σε αυτό το διάστημα, μαζί με τη Γουλβς.

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι αριθμοί του ματς

Ο Αντονι Μαρσιάλ κόντρα στη Σέφιλντ πέτυχε το πρωτο χατ τρικ από την εποχή που έφυγε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. στόσο, ο Γάλλος δεν έχει σκοράρει ποτέ εναντίον του Μπράιτον σε πέντε προηγούμενους αγώνες, δοκιμάζοντας μόνο δύο σουτ σε 394 λεπτά.

Ο Μάρκους Ράσφορντ συμμετείχε ενεργά σε 15 γκολ στις 16 τελευταίες εμφανίσεις του στην Premier League (11 γκολ, τέσσερις ασίστ). Στον τελευταίο αγώνα εναντίον του Σέφιλντ έδωσε δύο ασίστ στον Μαρσιάλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επτά clean sheets στα 12 τελευταία ματς στην Premier League, όσα είχε στους πρώτους 40 αγώνες με τον Σόιλσκιερ στον πάγκο.

Η Μπράιτον είχε δυο clean sheets στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, όσα είχε στα 20 προηγούμενα στη διοργάνωση.

Η Γιουνάιτεντ έχει χάσει τα δυο τελευταία εκτός έδρας ματς στην Premier League από τη Μπράιτον. Μόνο από Τσέλσι, Εβερτον, Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ έχει χάσει τρεις εκτός έδρας παιχνίδια.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X