Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι: Με σούπερ παράδοση οι Πολίτες!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι: Με σούπερ παράδοση οι Πολίτες!

Εναρξη: 22:00, 22/06/2020
Γήπεδο: Ετιχαντ, Μάντσεστερ

Η Σίτι επέστρεψε με το δεξί στην Premier League κι 100 ημέρες μετά τη διακοπή νίκησε την Άρσεναλ με 3-0, αναβάλλοντας προσωρινά την στέψη των Reds. H Mάντσεστερ ήταν ουσιαστική, εκμεταλλεύθηκε τα… δώρα του Νταβίντ Λουίζ και το restart ήταν επιτυχημένο. Συνεχίστηκε η εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στους Λονδρέζους την τελευταία πενταετία, ενώ παρέμεινε αήττητη στα 6 τελευταία εντός έδρας της (5 νίκες), σε όλα σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές! Στόχος της η 2η θέση στο πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και να προετοιμαστεί ιδανικά για τη συνέχεια του Champions League. Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα ο ταλαντούχος στόπερ Γκαρθία.

Η Μπέρνλι μπαίνει στην Premier League, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της. Στο τελευταία παιχνίδι πρωταθλήματος, στις αρχές Μαρτίου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τότεναμ. Σε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα είχε 40 βαθμούς και τώρα έχει 39! Η Μπέρνλι είναι αήττητη στα επτά τελευταία, το μεγαλύτερο σερί για περισσότερο από ένα έτος. Ο Σον Ντάιτς έχει χάσει οκτώ φορές από τη Σίτι, όλα ως κόουτς της Μπέρνλι.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι, οι αριθμοί

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει και τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια εναντίον της Μπέρνλι σε όλες τις διοργανώσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, σημειώνοντας 19 γκολ ενώ δέχθηκε μόνο δύο

Η Μπέρνλι δεν έχει νικήσει τη Σίτι στα 15 τελευταία ραντεβού και η τελευταία νίκη χάνεται το… 1963.

Η Σίτι έχει κερδίσει τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Premier League που έχουνν διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Ο Σέρχιο Αγουέριο έχει σκοράρει 9 γκολ σε ισάριθμα ματς κόντρα στη Μπέρνλι σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αργεντίνος έχει σκοράρει και στα πέντε εντός κόντρα στους «Clarets».

Ο Πεπ έχει 16 νίκες σε 18 ματς της Premier League κόντρα σε Βρετανούς μάνατζερ. Μόνο ο Ρόι Χόντγκσον τον έχει κερδίσει στο Ετιχαντ, ενώ του απέσπασε και βαθμό.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι, η παράδοση

Σούπερ η παράδοση για τους Πολίτες έχουν χάσει μόλις ένα από τα 22 τελευταία ματς με τη Μπέρνλι, έχοντας και επτά νίκες στα οκτώ τελευταία.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι: 5-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2018-19)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι: 3-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι:  2-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι:  2-2:  (Πρέμιερ Λιγκ 2014-15)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι:  3-3 (Πρέμιερ Λιγκ 2019-10)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X