Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γιουν.: Επιστροφή στην κορυφή!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουν.: Επιστροφή στην κορυφή!

Eναρξη: 22.15, 27/01/2021
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Νίκη για κορυφή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι, την ώρα που ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι στην κορυφή της Premier League. Πέρσι, οι δυο ομάδες πήραν στο τέλος το εισιτήριο για το Champions League, με τον Βρετανό να βγάζει από τα ταμεία της ομάδας του 200 εκατ. λίρες για μεταγραφές και τη Μάντσεστερ να προχωρά σε έξυπνες κινήσεις.  H Γιουνάιτεντ που τον Οκτώβρη έμοιαζε να είναι σε λήθαργο και σε κατάσταση ύπνωσης επανήλθε πιο δυνατή από ποτέ. Δεν ηττήθηκε εκτός από τους πρωταθλητές της Premier League, τους πέταξε εκτός Κυπέλλου και με τέτοιο τρόπο που… τσίτωσε κι ενόχλησε και τον Κλοπ. Ένα 3-2 το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται ως το ματς που δίνει ώθηση σε μία ομάδα για να φτάσει στους στόχους της. Δεν είναι μόνο το ότι νίκησε, αλλά και ο τρόπος που δείχνει και τη συνέχεια για τη Γιουνάιτεντ και το πως θα διαχειριστεί τα επόμενά της παιχνίδια.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ένα ακόμα διπλό με ανατροπή, 1-2 στην έδρα της Φούλαμ και συμπλήρωσε 13 διαδοχικούς αγώνες δίχως ήττα (10-3-0). Αν δεν χάσει σήμερα, τότε θα ισοφαρίσει το καλύτερο σερί της στο πρωτάθλημα επί εποχής Σόλσκιερ. Η νίκη πάντως είναι μονόδρομος μετά τη χθεσινή νίκη της Σίτι, αφού υποχώρησε στη 2η θέση και βρίσκεται στο -1.

Η Σέφιλντ προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου, αφού επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Πλίμουθ (ομάδα League One). Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε «καθαρά» 1-3 εντός έδρας από την Τότεναμ. Είναι δεδομένο ότι αναζητά ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αφού έκλεισε τον πρώτο γύρο ως ουραγός και με μόλις μία νίκη. Για πρώτη φορά μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έχει τόσους λίγους βαθμούς (5) στου δρόμου τα μισά. Παράλληλα, έγινε η 2η ομάδα στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας, μετά τη Μπόλτον, που έχει 16 ήττες στις 19 πρώτες αγωνιστικές.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουν., η παράδοση

Πρέπει να γυρίσουμε στο…. 1973 για να βρούμε το τελευταίο διπλό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτοτε 7-0-0 υπέρ των «κόκκινων διαβόλων», που σκόραραν τουλάχιστον δύο φορές και στα επτά παιχνίδια! Ανεξαρτήτως έδρας, οι «λεπίδες» δεν έχουν νικήσει από το 1992: έχοντας μία ισοπαλία κι επτά ήττες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X