Τότεναμ - Εβερτον: Νίκη κι έφυγε για Μαδρίτη!

Τότεναμ – Εβερτον: Νίκη κι έφυγε για Μαδρίτη!

Εναρξη: 17:00, 12/05/2019
Γήπεδο:
Tottenham Hotspur , Λονδίνο

Η Τότεναμ έπειτα από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο και την πρόκριση για πρώτη φορά στον τελικό Champions League θέλει να σφραγίσει και την τετράδα της Premier League.

Τότεναμ για σεντόνι!
Πέτυχε κάτι μοναδικό, ανεπανάληπτο και η Τότεναμ από τα μαγικά πόδια του Μόουρα βρέθηκε στη Μαδρίτη και στον τελικό του Champions League! Πριν το μεγαλύτερο ραντεβού της ιστορίας της, υπάρχει ακόμα ένα στο οποίο πρέπει να φανεί συνεπής. Στην 37η στροφή της Premier League δεν μπόρεσε να σφραγίσει την τετράδα, ωστόσο μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Eβερτον.  Η Τότεναμ είναι αήττητη στα τελευταία της 12 ματς στην Premier με Έβερτον (7 νίκες και 5 ισοπαλίες), ενώ έχει κερδίσει τα τελευταία τέσσερα ματς στην σειρά με ένα συνολικό σκορ 16-4.

Η ομάδα του Ποκετίνο έχει κερδίσει τα τελευταία ματς στην Premier στις επτά από τις οκτώ τελευταίες χρονιές με την εξαίρεση του 1-5 με Νιουκάστλ το 2015-2016. Τα τρία τελευταία τους ματς είχαν ένα σύνολο 23 γκολ: 1-5 με Νιουκάστλ, 7-1 με Χαλ και 5-4 με Λέστερ. Αλλωστε, μια ισοπαλία θα διασφαλίσει στην Τότεναμ ότι θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα για 4η διαδοχική φορά στην Premier. Θα είναι το πιο καλό της σερί μετά τις πέντε χρονιές στην σειρά ανάμεσα στο 1959-’60 και το 1963-’64.

Ο Χάρι Κέιν έχει σκοράρει δύο γκολ σε κάθε ένα από τα τελευταία του τέσσερα ματς στην Premier με την Έβερτον. Κανένας δεν έχει βάλει πάνω από 2 γκολ σε 5 ματς διαδοχικά με συγκεκριμένο αντίπαλο στην διοργάνωση. Ο Μάικλ Όουεν έχει τέσσερα με Νιουκάστλ στις σεζόν 1998 έως 2001. Βέβαια, ο αρχηγός των Σπερς δίνει αγώνα δρόμου για τον… τελικό! Ο Έρικσεν έχει σκοράρει σε κάθε από τα τελευταία τρία ματς στην Premier με την Έβερτον. Η μόνη ομάδα που έχει τέσσερα ματς σερί που έχει σκοράρει είναι η Σάντερλαντ.

Κακή παράδοση για Εβερτον
Η Εβερτον κέρδισε τη Μπέρνλι 2-0, αλλά δεν ήταν αρκετό για να διατηρήσει ελπίδες για την 7η θέση! Η ομάδα του Σίλβα θέλει να δώσει ένα γλυκό φινάλε σε μια μέτρια σεζόν, αλλά δεν έχει κερδίσει εκτός την Τότεναμ στην Premier από τον Νοέμβριο του 2008 και μετά με το 1-0 τότε. Στη συνέχεια είχε 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η Έβερτον έχει χάσει τα τελευταία ματς της στην Premier και τις δύο τελευταίες χρονιές με ήττες στο Λονδίνο, το 3-1 με Άρσεναλ και το 3-1 με Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Σίλβα έχει κρατήσει το μηδέν σε οκτώ από τα τελευταία δέκα ματς στην Premier. Είναι ο ίδιος αριθμός με τα προηγούμενα 32 ματς στον θεσμό.

Ο Γουόλκοτ έχει συμμετοχή σε 7 γκολ στα τελευταία 8 ματς στην Premier με αντίπαλο την Τότεναμ (4 γκολ και 3 ασίστ). Στο σύνολο έχει 9 γκολ στην Premier με την Τότεναμ αντίπαλο με 5 γκολ και 4 ασίστ. Περισσότερα έχει μόνο με τη Νιουκάστλ (10).

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X