Μίλαν - Τζένοα: Βλέπουν τετράδα οι ροσονέρι!

Μίλαν – Τζένοα: Βλέπουν τετράδα οι ροσονέρι!

Εναρξη: 21:30, 31/10/2018
Γήπεδο: Σαν Σίρο (80.018), Μιλάνο

Η Μίλαν ξεπέρασε το εμπόδιο της Σαμπντόρια, υποδέχεται τη Τζένοα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Serie A και βλέπει… τετράδα.

Να αρπάξει την ευκαιρία
Η Μίλαν ξεπέρασε τα… σοκ που της προκάλεσαν ο Ικάρντι της Ιντερ και στη συνέχεια η Μπέτις, επικράτησε με ανατροπή της Σαμπντόρια 3-2 και βλέπει… τετράδα! Το βράδυ της Τετάρτης θα βρει απέναντί της την άλλη ομάδα της Γένοβας στο εξ αναβολής παιχνίδι κι ενδεχόμενο τρίποντο θα τη στείλει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Το τρίποντο με τη Σαμπντόρια ήρθε λίγες ημέρες έπειτα τα σενάρια που ήθελαν τον Γκατούζο να βλέπει την πόρτα της εξόδου από το Σαν Σίρο. Ο μικρός bomber, Κουτρόνε και οι Ιγουαΐν, Σούσο έκαναν τα πάντα για την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς. Οι Ροσονέρι έχουν μπροστά τους μια τετράδα μεγάλων αγώνων, αφού μετά τους Γενοβέζους φιλοξενούνται από την Ουντινέζε, υποδέχονται τη Γιουβέντους και ταξιδεύουν στο Ολίμπικο για το ματς με τη Λάτσιο. Μπροστάρης για τη Μίλαν, ο Γκονσάλο Ιγουαΐν, ο οποίος έχει επτά γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια. Παράλληλα, απέναντι στη Τζένοα έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ, με έξι τέρματα σε οκτώ παιχνίδια.

Με ηγέτη τον Πιάτεκ
Η Τζένοα έχει κάνει θετικό ξεκίνημα, είναι ήδη στη 10η θέση και με μαξιλαράκι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Πέρσι, οι Γενοβέζοι είχαν σαν «όπλο» την άμυνα, φέτος το σκηνικό άλλαξε. Ο Πιάτεκ κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, έχει ήδη 9 γκολ στη Serie A και προσφέρει λύσεις, πολλές λύσεις στην ομάδα του. Η άφιξη του Ιβάν Τζούριτς έχει φέρει δυο ισοπαλίες, η μια στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους.

Οι αριθμοί λένε…
Η Τζένοα έχει κερδίσει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία ματς με τη Μίλαν για τη Serie A, έπειτα τις τέσσερις νίκες σε πέντε ματς με τους Ροσονέρι.

Η Μίλαν είναι αήττητη στα έξι τελευταία ματς εντός της Serie A με πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Η Μίλαν δέχεται γκολ στα 15 τελευταία ματς στη Serie A. Μόνο τη σεζόν 1946-47 είχε 20 παιχνίδια στη σειρά χωρίς clean sheet.

H Mίλαν έχει σκοράρει εννέα γκολ στο πρώτο μέρος της φετινής Serie A, ενώ σε αυτό το διάστημα η Τζένοα έχει δεχθεί τα περισσότερα (11)

Η Μίλαν έχει βρει δίχτυα 18 γκολ στη σεζόν, μόνο τη σεζόν 2011-12 είχε πετύχει περισσότερα (19) έπειτα από εννέα στροφές.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X