Πανιώνιος – ΑΕΚ: Η αλλαγή συστήματος φέρνει επιτυχίες!

Πανιώνιος – ΑΕΚ: Η αλλαγή συστήματος φέρνει επιτυχίες!

Εναρξη: 19:30, 26/01/2019
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Νέας Σμύρνης (11.700)

Για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Δημοτικό Γήπεδο της Νέας Σμύρνης το βράδυ του Σαββάτου (19:30) με τον Πανιώνιο να θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, έπειτα από τη μεσοβδόμαδη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο.

Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και η ΑΕΚ «γεύτηκαν» τη χαρά της πρόκρισης στο Κύπελλο. Η Ενωση βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική, όπου από τη στιγμή που μπήκε ο Δεκέμβριος μετράει μόλις μία ήττα σε σύνολο 9 αγώνων (1-0 από την Μπενφίκα).

Αλλαξε σύστημα, αποδίδει καλύτερα η ΑΕΚ!
Από τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να αλλάξει σύστημα και να εφαρμόσει το 3-5-2, κέρδισε εύκολα τους ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) και Αστέρα Τρίπολης (3-0), με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων. Μεσόβδομαδα επικράτησε και του Κισσαμικού με 5-0 στο Κύπελλο, αποτέλεσμα να πετύχει την 3η σερί νίκη σημειώνοντας 12 γκολ σε 180 λεπτά!

Το σημαντικότερο κομμάτι την παρούσα φάση ότι η Ενωση δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και τον Ελληνα προπονητή να δουλεύει χωρίς προβλήματα το έργο του. Την Παρασκευή (25/01) έμαθε τον αντίπαλο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου, με την κληρωτίδα να βγάζει τον Ατρόμητο στο δρόμο της. Μεσοβδομάδα, ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική για τη Σούπερ Λιγκ, υποδεχόμενη τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Μένει όρθιος ο Πανιώνιος!
Τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί στον Πανιώνιο είναι πολλά. Αποχωρήσεις από το ρόστερ παικτών με βασικό ρόλο (Μασούρας και Πιρίς), αλλά και λόγω παραπτωμάτων έχουν τεθεί εκτός ομάδας (Σπιριντόνοβιτς). Ετσι, ο Απόστολος Μάντζιος περιορίζεται σε 13-14 παίκτες ενόψει συνέχειας, μιας και δεν υπάρχουν μεταγραφικές κινήσεις.

Παρά την κόπωση, τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η εικόνα που παρουσιάζουν οι Νεοσμυρνιώτες είναι αξιοπρεπέστατη, έχοντας μόνο μία ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια (ήττα 3-0 από τον ΠΑΟΚ). Μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας εντός έδρας, στη ρεβάνς του 1-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στους «8» θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

ΑΕΚ – Πανιώνιος: 4-0 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
ΑΕΚ – Πανιώνιος: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Πανιώνιος – ΑΕΚ: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Πανιώνιος – ΑΕΚ: 1-2 (Πλέι οφ-Σούπερ Λιγκ 2016-17)
ΑΕΚ – Πανιώνιος: 0-1 (Πλέι οφ-Σούπερ Λιγκ 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X