Οσάκα - Κβίτοβα: Για την κούπα και το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Οσάκα – Κβίτοβα: Για την κούπα και το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Eναρξη: 10:30, 26/01/2019
Γήπεδο: Μελβούρνη

Δύο τενίστριες διαφορετικής γενιάς, αλλά επιθετικές παίκτριες στον τελικό του γυναικείου ταμπλό στη Μελβούρνη! Ναόμι Οσάκα vs Πέτρα Κβίτοβα και η νικήτρια θα ανεβεί και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Οι εκρηκτικές Ναόμι Οσάκα και Πέτρα Κβίτοβα έφτασαν στο τελευταίο σκαλί του πρώτου Major της σεζόν, πέτυχαν πολύ σπουδαίες νίκες, έπαιξαν το καλύτερο τένις και τώρα μονομαχούν για τον τίτλο του Australian Open, αλλά και το επόμενο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης καθώς. Οποια τενίστρια κερδίσει, θα πάρει μαζί και την κορυφαία θέση στον κόσμο “εκθρονίζοντας” από εκεί τη Σιμόνα Χάλεπ!

Η Κβίτοβα είχε φτάσει μέχρι το Νο2 το 2011, χρονιά που κέρδισε το πρώτο της Wimbledon, ενώ η Οσάκα έχει φτάσει μέχρι και το Νο4.

Στο διάστημα των τελευταίων δώδεκα μηνών η Οσάκα έχει κερδίσει το 62.3% των πόντων της από σερβίς σε σκληρό γήπεδο σε σχέση με το 59.7% της Κβιτόβα. Η Γιαπωνέζα επίσης έχει κερδίσει το 45.6% από το 45.1% των πόντων επιστροφής.

Οι ειδικοί και οι αναλυτές αναρωτιούνται εάν μπορεί η Κβιτόβα να σηκώσει το τρόπαιο την ώρα που τα stats της Οσάκα σε σκληρό γήπεδο είναι πιο καλά από εκείνη. Η Γιαπωνέζα δείχνει πάντως σταθερή αξία και ικανή να κερδίσει το 2ο σερί της Grand Slam τίτλο.

Σχετικά με το περσινό αυστραλιανό Όπεν η Κβιτόβα πάντως έχει ορισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία πιο καλά από την Οσάκα, όπως τα τρεξίματά της και ο συνδυασμός των πόντων που έχουν κερδηθεί από σερβίς και επιστροφή.

Η Τσέχα επιστρέφει σε τελικούς Slam έπειτα από 4,5 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από τον τελικό του δεύτερου κερδισμένου της Wimbledon. Είχε προηγηθεί η νίκη της στον τελικό του 2011 εις βάρος της Μαρία Σαράποβα, ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε άλλον τελικό Slam έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο των νικών.

Ένα άλλο στοιχείο είναι το εάν ο αγώνας γίνει με οροφή ή σκέπαστρο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του καιρού θα έχει ζέστη, οπότε δεν θα συμβεί αυτό όμως η Κβιτόβα έχει αγωνιστικό background σε τέτοια ματς ενώ ο Οσάκα δεν έχει. Οσο για την Γιαπωνέζα, έχει 13 σερί νίκες πλέον σε Grand Slam!

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X