Άρης - ΠΑΟΚ: Για το... αήττητο και την κορυφή!

Άρης – ΠΑΟΚ: Για το… αήττητο και την κορυφή!

Εναρξη: 19:30, 13/12/2020
Γήπεδο: Κ. Βικελίδης, Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη έχει ντέρμπι, Αρης – ΠΑΟΚ και το σημαντικότερο κίνητρο είναι το γόητρο του νικητή! 

Σε τροχιά κορυφής ο Άρης

Tι και αν ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες από το 35’ τι και αν βρέθηκε να χάνει από το… πουθενά με 2-0 από τον Ατρόμητο, ο Άρης δεν τα παράτησε. Κυριάρχησε παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, κατάφερε να ισοφαρίσει και θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη. Οι κίτρινοι έβγαλαν χαρακτήρα και παραμένουν πάντα σε τροχιά κορυφής. Ψυχολογική τόνωση από φιλάθλους, διοίκηση, ενδεικτικό της κρισιμότητας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός πλάνων ο στόπερ Ρόουζ, συμπεριλήφθηκαν στην 22μελη αποστολή έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους ο Τζέγκο και ο Σάκιτς. Ο Αρης έσπασε, πέρυσι στο αντίστοιχο ματς των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, το αήττητο των 51 σερί αγώνων του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 4-2. Παράλληλα, τερμάτισε για τον ΠΑΟΚ κι ένα αήττητο σερί 11 παιχνιδιών των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας. «Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είναι έξτρα κίνητρο το ότι είναι ντέρμπι κορυφής για να δώσουμε κάτι παραπάνω για να αποδείξουμε την αξία μας» τόνισε ο Μπρούνο Γκάμα.

Να μείνει μια ανάσα από την κορυφή ο ΠΑΟΚ!

Με 10 παίκτες από το 37’ κόντρα στον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και με δυο υπέροχες ενέργειες του Τζόλη έφτασε στη νίκη με 2-0. Πέμπτη σερί νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και ο Γκαρσία κάνει από τα καλύτερα ξεκινήματα προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» είναι στο -1 από την κορυφή, παραμένει αήττητος και σε τροχιά πρωταθλητισμού. Στην Ευρώπη είπε «αντίο» με ισοπαλία κόντρα στη Γρανάδα για το Γιουρόπα Λιγκ. «Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι και για εμάς και για τον Άρη. Ερχόμαστε από ένα καλό σερί στην Ελλάδα, έχουμε αυτοπεποίθηση ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς» τόνισε ο Ινγκασον. Εκτός πλάνων ο τιμωρημένος, Καντουρί, αλλά και ο τραυματίας Ροντρίγκο.

 

Άρης – ΠΑΟΚ, η παράδοση του ντέρμπι

Ο κυριακάτικος αγώνας είναι ο 208ος στην ιστορία των δυο ομάδων σε μια μακρά περίοδο ενενήντα τριών ετών (1927-2020). Μέχρι στιγμής, σε 207 ματς, οι «ασπρόμαυροι» έχουν τη μερίδα του λέοντος με 74 νίκες, έναντι 64 των «κίτρινων».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X