Τα ζευγάρια στους «16» του Champions League

Τα ζευγάρια στους «16» του Champions League

Οι όμιλοι του πιο απαιτητικού (λόγω του προγράμματος) Champions League ολοκληρώθηκαν και η κλήρωση για τη φάση των «16» έβγαλε κάποια μεγάλα ζευγάρια. Ίσως το μεγαλύτερο να είναι εκείνο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν. Όχι μόνο για την περίφημη «Remontada» το 2017, όταν στο τέλος οι Καταλανοί είχαν κάνει τεράστια ανατροπή, παίρνοντας την πρόκριση με το εντυπωσιακό 6-1, αλλά και για τη νέα επιστροφή του Νεϊμάρ στο Καμπ Νόου.

Η… νέα επιστροφή του Νεϊμάρ

Δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από τότε που ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παίξει ξανά με τον Μέσι, αυτή τη φορά στο Παρίσι, και απάντησε ότι θα το ήθελε όσο τίποτα άλλο. Είναι ότι και ο Αργεντίνος ζητούσε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους την επιστροφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, τον οποίο έβλεπε (και βλέπει) ως διαχρονικό αντικαταστάτη του στη Βαρκελώνη. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτή τη φορά ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Παρίσι…

Φαβορί Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι

Από εκεί και πέρα η κάτοχος Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι, που και φέτος παραμένει από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, την Γκλάντμπαχ. Η τελευταία κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να πάρει την πρόκριση στους «16» και θα επιχειρήσει να κάνει ακόμη μία μεγάλη έκπληξη.

Νάγκελζμαν vs Κλοπ

Μεγάλο παιχνίδι θα έχουμε ανάμεσα και σε 2 από τους κορυφαίους Γερμανούς προπονητές, καθώς η Λειψία του Νάγκελζμαν θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ του Κλοπ. Οι «Ταύροι» έχουν κάνει άλματα προόδου με τον νεαρό τεχνικό στο τιμόνι τους, τη στιγμή που οι reds εντυπωσιάζουν και θέλουν να εξιλεωθούν για τον περσινό αποκλεισμό νωρίς στη διοργάνωση από την Ατλέτικο.

Η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι με την Πόρτο, ενώ όλα ανοιχτά είναι σε εκείνο της Ντόρτμουντ με τη Σβίλλη, που είναι από τα πιο ισορροπημένα της φάσης των «16».

Από εκεί και πέρα η επικίνδυνη Αταλάντα θα βρεθεί στο δρόμο της Ρεάλ, που τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει μεγάλη αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα, ενώ η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, που φέτος είναι πολύ ενισχυμένη και δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα τα μέτωπα.

Πότε θα γίνουν τα παιχνίδια

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 16-17 και 23-24 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί τον Μάρτιο. Ισχύει κανονικά το εκτός έδρας γκολ, με τις ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή των ομίλων της να δίνουν το δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδό τους, με την ελπίδα ότι θα έχουν επιτέλους και τους οπαδούς στο πλάι τους.

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι
Λάτσιο – Μπάγερν
Ατλέτικο – Τσέλσι
Λειψία – Λίβερπουλ
Πόρτο – Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα – Παρί
Ντόρτμουντ – Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X