«Παγίδες» για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

«Παγίδες» για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Τέταρτη αγωνιστική στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με μεγάλα ματς! Κυριακή (04/10) με δυνατές αναμετρήσεις και… παγίδες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη νίκη φέτος στο ντέρμπι με τον Άρη.

Παναθηναϊκός – Άρης (16.00)
Πολύ κακό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έπειτα από δυο στροφές δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ηττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης, γκέλα και στο Αλκαζάρ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λάρισα. Προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο. Δεν έπεισε με την εμφάνισή του και το σύνολο του Ντάνι Πογιάτος συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα του στην αρχή της περιόδου. Στα θετικά, η παρουσία του Χουάνκαρ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, ενώ και ο Αϊτόρ έδειξε θετικά σημάδια.

Ο Άρης στην «πρώτη» του Μάντζιου στον πάγκο του δε κατάφερε να πετύχει το τρίτο διαδοχικό τρίποντο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και προηγήθηκε 0-2 δεν πήρε τη νίκη, με τους «κίτρινους» να παίρνουν την ισοπαλία 2-2. Ο Τζέιμς Τζέγκο ήταν εξαιρετικός, ενώ υπέροχο γκολ πέτυχε οΦετφατζίδης, ο οποίος πάντως δε θα συνεχίσει, αφού πήρε μεταγραφή για το Κατάρ. Οι Λούκας Σάσα και Εμάνουελ Σάκιτς αναμένεται να επιστρέψουν. Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία, αφού ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε κι επίσημα στον Άρη. Αλλωστε, την περίοδο 2018-19 ήταν πρώτος σκόρερ με 11 γκολ!

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (18.15)

Τι και αν ήταν και στα δυο ματς με την Κράσνονταρ καλύτερος, εντούτοις ο ΠΑΟΚ φάνηκε… ασυνεπής στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά του ραντεβού. Δυο ήττες από τους Ρώσους και αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League. Bέβαια, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις με Μπεσίκτας και Μπενφίκα με την εισόδό του στους ομίλους του Europa League. «Μας πονάει πολύ αυτό που έγινε, αλλά επειδή πρέπει να προχωρήσουμε το βλέπω σαν ένα βήμα ωρίμανσης για όλους και σίγουρα σαν μία χαμένη ευκαιρία» τόνισε ο Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση κόντρα στον ΟΦΗ, μιας και στις τρεις πρώτες στροφές μετρά μόλις μια νίκη, αλλά και δυο ισοπαλίες (με Ατρόμητο και Βόλο).

Σοκ στις καθυστερήσεις για τον ΟΦΗ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί κρατούσαν τη νίκη, αλλά στο 90+3′ ο Γούτας κατάφερε να σκοράρει για τους Περιστεριώτες. Αήττητος ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο μετρά μόλις μία νίκη εκτός με τη Λαμία, αλλά και δυο ισοπαλίες εντός (με Παναιτωλικό και Ατρόμητο). Πλήγμα η απουσία του Βούρου.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (20.30)

Με το… δεξί ο ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τον Άρη. Oι Γιαννιώτες παρά την έλλειψη ρυθμού στάθηκαν καλά στην πρεμιέρα τους, προηγήθηκαν με 2-0, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Πρώτο ματς εντός έδρας και στα θετικά, το γεγονός πως τα δυο νεα αποκτήματα, Μπρένερ και Αθανασίου θα είναι στη διάθεση του Γιαννίκη.

Ο Ολυμπιακός για 20η φορά στ’ αστέρια! Οι Πειραιώτες σφράγισαν στην Κύπρο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, έμειναν αήττητοι με την Ομόνοια (2-0, 0-0) και μπροστά τους πλέον βρίσκονται Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, αφού μπήκε αήττητος και στο πρωτάθλημα, έχοντας δυο νίκες εντός με Αστέρα Τρίπολης (3-0) και Παναιτωλικό (2-0) χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο Μαρτίνς δεν έχει προβλήματα απουσιών, ο Φορτούνης είναι κανονικά στη διάθεσή του, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις τελευταίες μεταγραφικές πινελιές, με τον Μπρουμά να είναι κοντά στη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ατρόμητος – ΑΕΚ (21.45)

Ο Γούτας πήρε εντολή από τον Κάναντι να παίξει φορ στα τελευταία λεπτά και ο Ελληνας αμυντικός τον δικαίωσε, μιας και πέτυχε στις καθυστερήσεις το γκολ της ισοφάρισης 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Περιστεριώτες μετά το σοκ της πρεμιέρας και την ήττα 2-0 από τον Βόλο εντός, έχουν ανεβάσει ταχύτητα κι εχουν αποσπάσει δυο ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες, όπως αυτές του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ. Κάτοικος Περιστερίου, θα παραμείνει ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς, καθώς τα βρήκε με τον Νταμίρ Κάναντι.

Η ΑΕΚ έκανε την υπέρβαση, «πέταξε» εκτός Ευρώπης τη Βόλφσμπουργκ και πανηγυρίζει την είσοδό της στους Ευρωπαϊκούς ομίλους έπειτα από μια διετία. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέτυχε το γκολ της νίκης και η Ενωση είναι έτοιμη και για την ευρωπαϊκή της πρόκληση. Ο Σιμόες έκανε εκπληκτικό ματς, γεγονός που ενθουσίασε και τον Καρέρα. Με το δεξί στο πρωτάθλημα, νίκησε τον Παναιτωλικό εκτός με 2-0, αλλά και τη Λαμία εντός με 3-0. Σε έξι τελευταίες επίσημες επισκέψεις στο Περιστέρι, η ΑΕΚ είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ η τελευταία ήττα της εκτός από τον Ατρόμητο ήταν τον Φεβρουάριο του 2016.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X