Βαλένθια - Αλαβές: Ψάχνουν αντίδραση οι Νυχτερίδες!

Βαλένθια – Αλαβές: Ψάχνουν αντίδραση οι Νυχτερίδες!

Εναρξη: 19:30, 05/10/2019
Γήπεδο: Μεστάγια, Βαλένθια

Η Βαλένθια υποδέχεται την Αλαβές και ψάχνει νίκη… ηρεμίας έπειτα τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Άγιαξ για το Champions League!

Νίκη ηρεμίας η Βαλένθια
H Βαλένθια υπέστη βαριά ήττα την Τετάρτη από τον Αγιαξ (0-3) στο «Μεστάγια» για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Νυχτερίδες» έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τη διαφορά μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Τσέλσι (0-1) στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Πολλά λάθη στην άμυνα, ωστόσο μπορεί να… φωνάζει για την τύχη που της γύρισε την πλάτη και δεν την άφησε να μείνει ολοζώντανη. Χαμένο πέναλτι με τον Ντάνι Παρέχο στο 0-1 και δύο δοκάρια στη συνέχεια. Στο πρωτάθλημα έχασε βαθμούς στο γήπεδό της απέναντι σε Λεγκανές (1-1) και Χετάφε (3-3), ωστόσο πήρε μεγάλο διπλό στο Μπιλμπάο (0-1), βάζοντας τέλος στην αρνητική παράδοση και το αήττητο σερί των Βάσκων. Σημαντικές οι απουσίες των Σολέρ, Γκαμεϊρό, Γκαγιά και Κοντογκμπιά

Επιτέλους νίκη η Αλαβές
Επιστροφή στις νίκες για την Αλαβές έπειτα από αρκετές εβδομάδες. Σημαντική επιτυχία 2-0 επί της Μαγιόρκα, ενώ και τα δύο γκολ μπήκαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Βαθμολογική ανάσα πήραν οι Βάσκοι, μιας και οι τρεις διαδοχικές ήττες την είχαν φέρει σε δύσκολη θέση. Βαρύ το κλίμα ήταν και για τον Ασιέρ Γκαριτάνο στον πάγκο, ωστόσο η διοίκηση τον στηρίζει… Χωρίς νίκη μακριά από το «Μεντιθορόθα» από τα μέσασ Μαρτίου.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X