Ισλανδία – Κροατία: «Αγριεμένοι» οι παίκτες του Ντάλιτς

Ισλανδία – Κροατία: «Αγριεμένοι» οι παίκτες του Ντάλιτς

Στο Ροστόφ και στο πλαίσιο του 4ου ομίλου του Μουντιάλ, η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ αγώνων. Οι δυο ομάδες γνωρίζονται αρκετά, έχοντας αναμετρηθεί και στα Προκριματικά του Μουντιάλ.

Παίρνει τα μέτρα της
Η Ισλανδία ήταν άκρως ανταγωνιστική κόντρα στην Αργεντινή (1-1), κατακτώντας έναν πολύτιμο βαθμό. Στάθηκε και τυχερή καθώς ο σταρ Λιονέλ Μέσι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για την ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι. Την επόμενη αγωνιστική, οι νησιώτες γνώρισαν την ήττα από τη Νιγηρία (0-2), σε αποτέλεσμα-πισωγύρισμα. Δεν φανέρωσαν την αμυντική σταθερότητα που μας είχαν συνηθίσει και αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Επιπλέον, επιθετικά έδειξαν να βραχυκυκλώνονται και δεν απείλησαν σημαντικά την αντίπαλη εστία.

«Γνωρίζουμε καλά την Κροατία καθώς την έχουμε αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν. Μπορεί να ειπωθεί ότι πρόκειται για ένα παντρεμένο ζευγάρι που θέλει να χωρίσει αλλά έρχονται συνέχεια σε επαφή. Στα δυο περασμένα ματς, οι Κροάτες φανέρωσαν την ποιότητά τους. Ωστόσο, δεν τους φοβόμαστε, τους έχουμε κερδίσει κατά το παρελθόν» υποστήριξε ο εκλέκτορας Χέιμιρ Χαλγκρίμσον.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σφύζει από ποιότητα
Η Κροατία έπαιξε όσο χρειάστηκε στην πρεμιέρα της με αντιπάλους τους Νιγηριανούς (2-0) αλλά πραγματικά εντυπωσίασε στην ευρεία νίκη επί της Αργεντινής (3-0). Στο πιο πρόσφατο ματς, ευνοήθηκε από τη γκάφα ολκής του αντίπαλου γκολκίπερ Καμπαγέρο και η συνέχεια ήταν διθυραμβική για τους παίκτες του Ζλάτκο Ντάλιτς. Οι Ρέμπιτς, Μόντριτς και Ράκιτιτς χρίστηκαν σκόρερ, προσφέροντας τεράστια χαρά στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

«Είχαμε μελετήσει αρκετά την Αργεντινή και ξέραμε τις αδυναμίες της στην άμυνα. Οι παίκτες μου έκαναν όσα είχαμε σχεδιάσει, προσαρμόστηκαν στο παιχνίδι του αντιπάλου μας και στο τέλος πανηγυρίσαμε έξαλλα το νικηφόρο αποτέλεσμα» σχολίασε ο Ντάλιτς.

Τελευταία αποτελέσματα:

Νιγηρία – Ισλανδία      2-0

Αργεντινή – Κροατία    0-3 (Ρέμπιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς)

Παράδοση:

Ισλανδία – Κροατία     1-0

Κροατία – Ισλανδία     2-0

Κροατία – Ισλανδία     2-0

Ισλανδία – Κροατία     0-0

Ισλανδία – Κροατία     1-3

Κροατία – Ισλανδία     4-0

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X