Σερβία – Βραζιλία: Μία εκ των δυο θα χαμογελάσει

Σερβία – Βραζιλία: Μία εκ των δυο θα χαμογελάσει

Στη Μόσχα, η Βραζιλία θα αναζητήσει τη νίκη επί της Σερβίας ώστε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του 5ου ομίλου του Μουντιάλ. Μία ισοπαλία θα της χαρίσει την πρόκριση πάντως. Η ομάδα του Μλάντεν Κρστάιτς δεν θα παραδοθεί αμαχητί αλλά έχει δύσκολο έργο. Χρειάζεται να κερδίσει για να προκριθεί η ίδια στη φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Όσο ζει, ελπίζει
Η Σερβία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, με νίκη επί των Κοσταρικανών (1-0) και στο δεύτερο ματς προηγήθηκε της Ελβετίας, χάρη σε γκολ του Μίτροβιτς. Ο άσος της Νιούκαστλ κέρδισε τους αμυντικούς στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Στην επανάληψη, όμως, οι «αετοί» δέχθηκαν δυο γκολ και έχασαν με σκορ 2-1. Η αμυντική λειτουργία τους ήταν άσχημη.

«Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο, έχουμε ελπίδες πρόκρισης και για να κατακτήσουμε το εισιτήριο, καλούμαστε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Βραζιλίας. Η «Σελεσάο» έχει την ταμπέλα του φαβορί, δίχως αμφιβολία. Έχει και αυτή τις αδυναμίες της και θα επικεντρωθούμε σε αυτές ώστε να τις εκμεταλλευτούμε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μλάντεν Κρστάιτς.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το Κύπελλο; Δες τις νέες αποδόσεις εδώ| 21+

«Στοπ» στην αναποτελεσματικότητα
Η Βραζιλία κατηγορήθηκε στην πρεμιέρα της για την αστοχία της μετά το 1-1 με την Ελβετία. Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, χρειάστηκε να περιμένει τις καθυστερήσεις για να βρει δίχτυα δις. Οι Κοουτίνιο και Νεϊμάρ κατόρθωσαν να σκοράρουν και να χαρίσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη «Σελεσάο».

«Ο Νεϊμάρ είναι άνθρωπος και χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο για να βρεθεί στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης. Οι μονάδες δεν μπορούν να κάνουν πολλά όταν δεν υπάρχει ένα πολύ καλό σύνολο. Η εθνική μας ομάδα δεν εξαρτάται από έναν παίκτη, τα αποτελέσματα έρχονται μετά από συλλογική προσπάθεια» ανέφερε ο τεχνικός Τίτε.

Τελευταία αποτελέσματα:

Σερβία – Ελβετία        1-2 (Μίτροβιτς ο σκόρερ)

Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 2-0 (Κοουτίνιο, Νεϊμάρ)

Παράδοση:

Βραζιλία – Σερβία       1-0 (Διεθνές φιλικό, 2014)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X