Μεξικό – Σουηδία: Αίμα και άμμος

Μεξικό – Σουηδία: Αίμα και άμμος

Στο Εκατερίνμπουργκ, διεξάγεται μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο πλαίσιο του 6ου ομίλου του Μουντιάλ. Το Μεξικό παρατάσσεται για νίκη ή ισοπαλία κόντρα στη Σουηδία που ψάχνει μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση.

Σε πλεονεκτική θέση
Οι δυο πρώην άσοι της Γουαδαλαχάρα, Βέλα και Ερνάντες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο ματς με τη Νότια Κορέα (2-1) και χάρισαν σπουδαία νίκη στην «Τρι» που έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Δίκαιο το αποτέλεσμα, οι Κορεάτες σκόραραν πολύ αργά, στις καθυστερήσεις. Ο κόσμος προσέφερε τεράστια ώθηση στους παίκτες του Χουάν Κάρλος Οσόριο που ορίζουν την τύχη τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι στις έξι τελευταίες παρουσίες των Μεξικανών σε Μουντιάλ, ισάριθμες φορές προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων.

«Νομίζω ότι έχουμε κάνει δυο πολύ καλά παιχνίδια, οι δυο νίκες δεν είναι αρκετές για να μας οδηγήσουν στην επόμενη φάση όμως. Επικεντρωνόμαστε στη Σουηδία που θα παραταχθεί για τη νίκη. Μας περιμένει ένα ακόμη απαιτητικό ματς, καλούμαστε να αποδώσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε» δήλωσε ο Οσόριο που πλέον στηρίζεται από τους φιλάθλους που είδαν ότι ο Κολομβιανός έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Μουντιάλ με ειδική προσφορά* | 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αυτοσκοπός οι τρεις βαθμοί
Οι Σουηδοί επιβλήθηκαν της Νοτίου Κορέας (1-0) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του στόπερ Γκράνβιστ. Στο δεύτερο και σαφώς δυσκολότερο παιχνίδι, έχασαν με ανατροπή από τη Γερμανία (1-2). Ο Τόιβονεν τους έβαλε σε θέση οδηγού, ωστόσο οι Ρόις και Κρος «απάντησαν» για τα «πάντσερ», βρίσκοντας δίχτυα στην επανάληψη.

«Νιώθουμε αδικημένοι, έπρεπε να υποδειχθεί ένα πέναλτι υπέρ μας, αν γινόταν αυτό, πιστεύω ότι θα είχαμε κατορθώσει να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα από τη Γερμανία. Προχωράμε, το ματς με το Μεξικό είναι προ των πυλών» ανέφερε ο τεχνικός Γιάνε Αντερσον.

Τελευταία αποτελέσματα:

Ν. Κορέα – Μεξικό      1-2 (Βέλα, Ερνάντες)

Γερμανία – Σουηδία     2-1 (Τόιβονεν)

Παράδοση:

Μεξικό – Σουηδία       0-1

Μεξικό – Σουηδία       0-0

Μεξικό – Σουηδία       2-1

Σουηδία – Μεξικό       1-1

Μεξικό – Σουηδία       2-0

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X