Νότιος Κορέα – Γερμανία: Η ομάδα του Λεβ δείχνει χαρακτήρα

Νότιος Κορέα – Γερμανία: Η ομάδα του Λεβ δείχνει χαρακτήρα

Στο Καζάν και στο πλαίσιο του 6ου ομίλου του Μουντιάλ, Νότιος Κορέα και Γερμανία θα συναντηθούν σε παιχνίδι στο οποίο τα «πάντσερ» επιθυμούν τη νίκη, την ώρα που οι Νοτιοκορεάτες θα αγωνιστούν για την τιμή τους.

Επιστρέφουν στη βάση τους
Ο άσος της Τότεναμ, Σον σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στην προηγούμενη αναμέτρηση των Νοτιοκορεατών με το Μεξικό αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους χαρίσει θετικό αποτέλεσμα (1-2). Έχοντας ηττηθεί προηγουμένως και από τη Σουηδία (0-1), το συγκρότημα που προπονεί ο Σιν Ταε-Γιονγκ έχει συμπληρώσει οχτώ παιχνίδια στο Μουντιάλ δίχως νίκη.

«Νομίζω ότι απέναντι στο Μεξικό τα πήγαμε σε γενικές γραμμές καλά, το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και την ψυχραιμία για να αποφύγουμε τα λάθη και να κατακτήσουμε θετικό αποτέλεσμα» υποστήριξε ο Ταε-Γιονγκ.

Μουντιάλ με ειδική προσφορά* | 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πολύ σκληρή για να πεθάνει
Η Γερμανία έχασε από το Μεξικό (0-1) στην πρεμιέρα και το ματς στο Σότσι με τη Σουηδία είχε αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Αν και οι Σουηδοί προηγήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, με γκολ του Τόιβονεν, υποτάχθηκαν στους Γερμανούς που σκόραραν με τους Ρόις και Κρος. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, τα «πάντσερ» αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπόατενγκ. Το δεύτερο και νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τους παίκτες του Γιοακίμ Λεβ να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

«Αυτό που κράτησα ήταν ότι δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα και παραμείναμε ψύχραιμοι, ακόμη και μετά το γκολ των Σουηδών. Ελπίζαμε στην ανατροπή και αυτή ήρθε έστω και στην τελευταία φάση του αγώνα. Χρειάζεται και η τύχη αλλά αυτή στηρίζει τους τολμηρούς. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους Νοτιοκορεάτες με πάθος και σοβαρότητα ώστε να κατακτήσουμε το εισιτήριο της πρόκρισης» δήλωσε ο Λεβ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Νότιος Κορέα – Μεξικό       1-2 (Σον ο σκόρερ των Κορεατών)

Γερμανία – Σουηδία     2-1 (Ρόις και Κρος τα γκολ των Γερμανών)

Παράδοση:

Νότιος Κορέα – Γερμανία     3-1

Νότιος Κορέα – Γερμανία     0-1

Γερμανία – Νότιος Κορέα     3-2

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X