Ιταλία – Ισπανία: Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Nations League

Ιταλία – Ισπανία: Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Nations League

Μπορεί να άργησε λόγω της πανδημίας, αλλά το Nations League ετοιμάζεται να βρει τον νέο του κάτοχο, καθώς η Πορτογαλία, που αναδείχθηκε νικήτρια στην πρώτη διοργάνωση, δεν βρίσκεται στα ημιτελικά. Το πρώτο εισιτήριο, λοιπόν, για τον τελικό θα κριθεί στο Μιλάνο, όπου η Ιταλία θα υποδεχθεί την Ισπανία.

Αήττητη για 37 ματς η Ιταλία

Η ομάδα του Μαντσίνι μετά την κατάκτηση του Euro το περασμένο καλοκαίρι ετοιμάζεται για ακόμη μία επιτυχία. Το αήττητο σερί των «ατζούρι» έχει φτάσει στα 37 παιχνίδια και είναι το καλύτερο στην ιστορία τους, ενώ κέρδισαν την Ισπανία στην τελευταία τους αναμέτρηση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιούλιο, κερδίζοντας στα πέναλτι μετά την ισοπαλία με 1-1. Στο 2.30 η απόδοση στον άσο στην bwin!

«Η Ισπανία είναι η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη στο Euro», παραδέχθηκε το Ρομπέρτο Μαντσίνι πριν τον ημιτελικό του Nations League. «Είναι πολύ καλή ομάδα με άκρως ποιοτικούς παίκτες. Μετά το Euro θα ήταν φανταστικό να κερδίσουμε το Nations League και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ. Ξέρουμε, όμως, ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας».

Ειδικά από τη στιγμή που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον φορμαρισμένο Ιμόμπιλε, ο οποίος μπορεί να μην σκοράρει τόσο με την εθνική, αλλά προσφέρει πολλά στο παιχνίδι της. Ο επιθετικός της Λάτσιο τραυματίστηκε, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν βρίσκονται στην αποστολή Σπινατσόλα (Ρόμα), Μπελότι (Τορίνο), Τολόι και Πεσίνα (αμφότεροι της Αταλάντα).

Με απουσίες η Ισπανία στο Nations League

Η Ισπανία παραμένει σε μεταβατική περίοδο και μετά το Euro έδειχνε να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μία ήττα, όμως, από τη Σουηδία στα προκριματικά του Μουντιάλ έδειξε ότι χρειάζεται κι άλλη δουλειά, προκειμένου να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν λίγα χρόνια, περιπλέκοντας τα πράγματα για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Παρ’ όλα αυτά, ο Λουίς Ενρίκε παραμένει αισιόδοξος, με την απόδοση στο διπλό να κυμαίνεται στο 3.40 στην bwin!

«Το Nations League είναι μία διοργάνωση που θέλουμε να κερδίσουμε. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι απόδοση μπορούμε να πιάσουμε κόντρα στην Ιταλία μπροστά στο κοινό της», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, που γνωρίζει ότι εξαντλήθηκαν και τα 37.000 εισιτήρια που εκδόθηκαν για την αναμέτρηση.

«Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο κίνητρο πέρα από αυτό. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι», ολοκλήρωσε. Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε από την ισπανική αποστολή, καθώς Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Όλμο (Λειψία), Μοράτα (Γιουβέντους), Αλμπα (Μπαρτσελόνα), Γκαγιά (Βαλένθια), Σολέρ (Βαλένθια), Γιορέντε (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Μορένο (Βιγιαρεάλ). Για ακόμη μία φορά, μάλιστα, δεν κλήθηκε ούτε ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση. Αν και πάλι μετά τα έξτρα 30 λεπτά δεν αναδειχθεί νικητής, τότε τα πάντα θα κριθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Σχολιάστε

X