Ίντερ - Σαχτάρ: Ντέρμπι στο Σαν Σίρο με το βλέμμα στη Μαδρίτη!

Ίντερ – Σαχτάρ: Ντέρμπι στο Σαν Σίρο με το βλέμμα στη Μαδρίτη!

Τελικός στο Σαν Σίρο για Ίντερ και Σαχτάρ

H Ιντερ επικράτησε 3-1 της Μπολόνια, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Εξαιρετικός ο μπακ χαφ Χακίμι, συνεπής με το σκοράρισμα ο Λουκάκου. Παρέμεινε στη δεύτερη θέση, στο -5 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Serie A με ενεργητικό 26 γκολ σε 10 αγωνιστικές. Ολα για όλα απέναντι στη Σαχτάρ.

Μετά το σπουδαίο διπλό στο Γκλάντμπαχ (2-3) και την ήττα της Ρεάλ από τη Σαχτάρ, μόνο ένα σενάριο τη στέλνει στα νοκ άουτ της διοργάνωσης ως 2η του ομίλου, να νικήσει τη Σαχτάρ και να μην λήξει ισόπαλο το Ρεάλ – Γκλάντμπαχ. Αν νικήσει τους Ουκρανούς και το ματς στη Μαδρίτη τελειώσει ισόπαλο, τερματίζει 3η Αν δεν νικήσει τη Σαχτάρ τερματίζει τελευταία στον όμιλο και αποχαιρετά την Ευρώπη. «Μιλάμε για το Champions League και για τεράστιους συλλόγους, όχι για διαγωνισμούς σε… μπαρ. Ελπίζω να μην πιστέψει κανείς αυτή την καταθλιπτική ιστορία. Στο ποδόσφαιρο, σε αυτό το επίπεδο, ο καθένας παίζει για να νικήσει. Ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι και υπάρχει σίγουρα ο τρόπος και τα περιθώρια για να το πετύχουμε» τόνισε ο Κόντε! Η Ιντερ έχει κερδίσει μόνο τα 3 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση, έχοντας 5 ισοπαλίες και 7 ήττες.

H Σαχτάρ ήταν επιβλητική, επικράτησε της Ρεάλ με 2-0 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και βρέθηκε κοντά στην πρόκριση. Πόσο κοντά όμως; Η Σαχτάρ με νίκη συνεχίζει, αν δεν ηττηθεί περιμένει εξελίξεις από το άλλο ματς, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με την Γκλάντμπαχ. Αν χάσει συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Ρεάλ. Οπότε, στο Μιλάνο θα παραταχθεί για να κάνει την υπέρβαση! Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και στο πρωτάθλημα διέλυσε με 5-1 της Μινάι. «Πρέπει να δείξουμε πόσο θέλουμε το ματς. Πρέπει να είμαστε παθιασμένοι, αλλά και προσεκτικοί στην άμυνα. Εχουμε καλή ψυχολογία κι εμπιστεύομαι τους παίκτες μου» τόνισε ο κόουτς, Κάστρο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X