Ρεάλ Μαδρίτης - Γκλάντμπαχ: Ματς δίχως αύριο στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο!

Ρεάλ Μαδρίτης – Γκλάντμπαχ: Ματς δίχως αύριο στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο!

Eναρξη: 22.00, 09/12/2020
Γήπεδο: ΑΛΦΡΕΔΟ ΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟ

Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην… αστάθεια! Ηττα σοκ στην Ουκρανία από τη Σαχτάρ και λίγες ημέρες αργότερα μεγάλο διπλό στην Ανδαλούσια κόντρα στη Σεβίλλη. Οι Μαδριλένοι απογοήτευσαν απέναντι στην ομάδα του Ντόνετσκ, χωρίς αρχή και τέλος, ηττήθηκαν 2-0 χωρίς να πείσουν με την εικόνα τους. Ωστόσο, η «βασίλισσα» προκρίνεται στην επόμενη φάση σίγουρα με νίκη και υπό προϋποθέσεις με ισοπαλία, αρκεί να πάρει η Ιντερ στο Μιλάνο το τρίποντο κόντρα στη Σαχτάρ. Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο, δηλαδή ισοπαλία και Χ2 στο άλλο ματς ή ήττα από την Γκλάντμπαχ, μένει εκτός διοργάνωσης.

«Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι η πρόκριση. Ούτε το Γιουρόπα Λιγκ, ούτε κάτι άλλο. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο ματς, ξέροντας ότι θα υπάρξουν δυσκολίες. Είμαστε συνηθισμένοι να λειτουργούμε υπό πίεση» τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θα έχει ξανά στη διάθεσή του, Ράμος και Καρβαχάλ. Ωστόσο, παραμένουν εκτός Αζάρ, Ντίας και Γιόβιτς. Η Ρεάλ έχει νικήσει μόλις στα δύο από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στη Μαδρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας και τέσσερις ήττες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αγιαξ, Μάντσεστερ Σίτι και Σαχτάρ). Οσο για τα σενάρια απομάκρυνσης του Ζιντάν, ο Γάλλος είπε: «Η διοίκηση θα κάνει ό,τι πρέπει να κάνει, όπως πάντα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το αυριανό παιχνίδι. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Το σημαντικό είναι το παρόν και το μέλλον. Είναι ένα παιχνίδι για να δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Η Γκλάντμπαχ δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Φράιμπουργκ, μένοντας στο 2-2. Εχασε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δέχθηκε και πολλές φάσεις. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έμεινε για δεύτερο επίσημο παιχνίδι δίχως νίκη, με την αστάθειά της να προβληματίζει έντονα. Στη Μαδρίτη, η Γκλάντμπαχ παίζει τα πάντα για την πρόκριση στις «16» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αν δεν ηττηθεί θα προκριθεί.

Αν ηττηθεί όμως, θα περάσει ως δεύτερη μόνο αν το Ιντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ τελειώσει ισόπαλο. «Θα χρειαστούμε όχι απλά καλή, αλλά πολύ καλή εμφάνιση, εμπιστεύομαι τους παίκτες και πιστεύω πως θα πετύχουμε», τόνισε ο Μάρκο Ρόζε. Αλλωστε, η Γκλάντμπαχ είναι αήττητη στις επτά τελευταίες ευρωπαϊκές εξόδους, έχοντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X