EURO: Οι πέντε μεγάλες απουσίες της διοργάνωσης!

EURO: Οι πέντε μεγάλες απουσίες της διοργάνωσης!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Euro 2020 άρχισε και τα βλέμματα στρέφονται στα γήπεδα της Ευρώπης για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού. Ολοι ανυπομονούν για τη σέντρα, όμως υπάρχουν και οι… απογοητευμένοι, αυτοί που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί λόγω τραυματισμού! Πέντε παίκτες που χάνουν το EURO και δεν θα μπορέσουν με την εμπειρία και το ταλέντο τους να κάνουν τη διαφορά.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου Euro 2020 εδώ!

Σέρχιο Ράμος: Ο Σέρχιο Ράμος (180 συμμετοχές/23 γκολ) ήταν ο μπροστάρης των προσπαθειών της Ισπανίας και η εμπειρία του πολύτιμη στον δρόμο για τo EURO 2020. Ωστόσο, ήρθαν τα πάνω – κάτω και ο εμβληματικός αρχηγός θα χάσει το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού. Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης είχε δύσκολη σεζόν με διαδοχικούς τραυματισμούς, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από τον κορονοϊό. Εχασε τα κρίσιμα ευρωπαϊκά ραντεβού της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και τα τελευταία παιχνίδια για τη μάχη του τίτλου. Ο Λουίς Ενρίκε έκρινε πως είναι ανέτοιμος για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση «Έχω παλέψει και δουλέψει κάθε μέρα, σε σώμα και ψυχή, για να φτάσω το 100 % για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε. Με πονάει που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου όπως επίσης με πονάει που δεν θα μπορώ να παίξω για την Ισπανία» τόνισε ο ίδιος. Οι φήμες πάντως λένε πως οι σχέσεις του με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό δεν είναι οι καλύτερες…

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός σταρ επέστρεψε στην εθνική Σουηδίας έπειτα από μια πενταετία, μιας και στόχος του ήταν να βρεθεί στο EURO. Οι συμπατριώτες του περίμεναν να δώσει την αύρα και τη μαχητικότητά του, ωστόσο ο τραυματισμός στο γόνατό του αποδείχθηκε πιο σοβαρός και η αποθεραπεία κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα. «Προφανώς είναι κάτι λυπηρό, ειδικά για τον Ζλάταν, αλλά και για μας επίσης. Ελπίζω να επιστρέψει στα γήπεδα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον. Ο Ζλάταν σε 118 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα μετρά 62 γκολ και η απουσία του από το EURO, εκτός από δύναμη στη γραμμή κρούσης στερεί και εμπειρία!

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ: Η μεγάλη απουσία του EURO! Ο Ολλανδός «βράχος» της Λίβερπουλ τραυματίστηκε σοβαρά στις 17 Οκτωβρίου στο ντέρμπι με την Εβερτον και έχασε όλη τη σεζόν στο Νησί με τους Reds. Ο Φαν Ντάικ έκανε τα πάντα για να είναι έτοιμος για το EURO, αλλά δε ρίσκαρε κι έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός διοργάνωσης. Ο 29χρονος αμυντικός έπειτα από συνομιλία που είχε τόσο με τον Γιούργκεν Κλοπ όσο και με τον Ντε Μπουρ αποφάσισε να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και να μη βιαστεί να γυρίσει στα γήπεδα. Η Ολλανδία χάνει ένα τεράστιο «όπλο» στη μάχη για την επιστροφή στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. «Προφανώς, είμαι πολύ απογοητευμένος με την απώλεια του EURO, αφού δεν μπορώ να βοηθήσω τη χώρα μου, αλλά πρέπει να το αποδεχτώ. Τελικά ήταν η σωστή απόφαση» τόνισε ο Ολλανδός που μετρά 38 συμμετοχές και 5 γκολ με τους Οράνιε. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα και με την απουσία του γκολκίπερ Σίλεσεν, ο οποίος και προσβλήθηκε απο κορονοϊό.

Ντόμινικ Σόμποσλαϊ: Το ματς οδηγούνταν στην παράταση, ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ πήρε τη μπάλα από το κέντρο προς τα αριστερά και άρχισε να συγκλίνει. Ο εξτρέμ της Ζάλτσμπουργκ συνέχισε την τρελή κούρσα και με σουτάρα από 25 μέτρα έστειλε την Ουγγαρία στο Εuro. Θεωρείται, ο επόμενος ηγέτης του ουγγρικού ποδοσφαίρου, ο υπέρ-ταλαντούχος εξτρέμ που κάνει τη διαφορά με την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση. Κι όμως ο 20χρονος Σόμποσλαϊ που αποτελεί βαρόμετρο για την εικόνα της ομάδας του Μάρκο Ρόσι δεν θα είναι στο μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού «Οσο και αν μας πληγώνει όσο και αν μας θλίβει μια τέτοια απουσία, καλούμαστε να δείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Μαγυάρων που είδε τον Σόμποσλαϊ στην προετοιμασία της ομάδας να μην είναι σε θέση να βγάλει ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα. Ο σοβαρός τραυματισμός στο πέλμα τον κράτησε εκτός γι αρκετό καιρό και δείχνει πως είναι ανέτοιμος να επιστρέψει άμεσα σε ικανοποιητικό βαθμό.

Μάρκο Ρόις: Ο Γιοακίμ Λεβ λέει «αντίο» στην εθνική Γερμανίας και στο τελευταίο μεγάλο ραντεβού του επέστρεψαν σημαντικές προσωπικότητες της ομάδας όπως ο Χούμελς και ο Μίλερ. Ωστόσο, σε αυτή τη συγκέντρωση δεν θα είναι ένας μεγάλος παίκτης που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Μάνσαφτ. Πρόκειται για τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος ζήτησε από τον Λεβ να μη συμμετάσχει. Σε μια χρονιά γεμάτη άγχος, στρες, τραυματισμούς, ο Ρόις καταπονήθηκε και δεν άντεξε να συνεχίσει τη χρονιά χωρίς ανάσες. «Θέλω να πάρει ανάσες το σώμα, το αποφασίσαμε απο κοινού με τον Λεβ να μην είναι στο EURO» τόνισε ο 32χρονος της Ντόρτμουντ.

Σχολιάστε

X