Μπεσίκτας, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον β' προκριματικό του Champions League!

Μπεσίκτας, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον β’ προκριματικό του Champions League!

Μπεσίκτας, Πλζεν και Ραπίντ Βιέννης ήταν στις υποψήφιες αντιπάλους, ωστόσο η κλήρωση δεν του χαμογέλασε, μιας και ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την ομάδα από την Τουρκία. Η αντίπαλός του στον 2ο προκριματικό γύρο μπήκε στα προκριματικά του Champions League παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Η τιμωρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Τραμπζονσπόρ όμως έδωσε το εισιτήριο στη Μπεσίκτας. Το εισιτήριο θα κριθεί σε ένα παιχνίδι νοκ-άουτ το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 ή στις 25 Αυγούστου με την ελληνική ομάδα να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της έδρας. Το ματς θα διεξαχθεί κανονικά στην Τούμπα, παρά την έντονη φημολογία για ουδέτερη έδρα.

Μπεσίκτας, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον β’ προκριματικό του Champions League

H Μπεσίκτας με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ και τέσσερις διαδοχικές νίκες στο φινάλε του πρωταθλήματος τερμάτισε τρίτη στη βαθμολογία κι, εκμεταλλευόμενη την τιμωρία της Τραμπζονσπόρ από την UEFA, πήρε αυτή το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κρατήσει στον πάγκο τον Σεργκέν Γιαλτσίν, μιας και η ομάδα άφησε υποσχέσεις. Το ρόστερ δεν θα είναι ίδιο, μιας και ο εξαιρετικός φορ Μπουράκ Γιλμάζ, αλλά και οι μπακ Γκιοκχάν Γκιονούλ και Τσανέρ Ερκίν αποχώρησαν ως ελεύθεροι, ενώ ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός των Μοχάμεντ Ελνενί (Άρσεναλ), Αμπντουλαΐ Ντιαμπί (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας) και Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ (Φιορεντίνα).

Η ομάδα έχει αρχίσει ήδη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, πλησιάζει στην απόκτηση του έμπειρου μπακ Φαμπρίς Ενσακαλά και του εξαιρετικού στόπερ της Αλάνιασπορ, Ουέλιντον. Πολλά τα σενάρια στα οποία εμπλέκεται, με τους Τεέμου Πούκι, Μάριο Μπαλοτέλι και Καμίλ Γκροσίτσκι να είναι στη λίστα της τεχνικής ηγεσίας, ενώ… λογικά θα ναυαγήσει το ενδιαφέρον για Δημήτρη Πέλκα και Τσούμπα Άκπομ. Η Μπεσίκτας έχει στη σύνθεσή της τον εξαιρετικό Κροάτη αμυντικό, Βίντα, τον ταλαντούχο διεθνή Τούρκο μέσο, Όζιακουπ, αλλά και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Άντεμ Λιάγιτς. Σίγουρα το μπάτζετ δε θυμίζει αυτό παλαιότερων ετών, ωστόσο η Μπεσίκτας έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στον β΄ προκριματικό

ΓΚΡΟΥΠ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Φλόριαν ή Κλουζ – GNK Ντινάμο
Γιουνγκ Μπόις – Σλόβαν Μπρατισλάβα ή KI (FRO)/Σλόβαν Μπρατισλάβας
Σέλτικ ή Ρέικιαβικ – Φερεντσβάρος ή Τζουργκάρντεν
Φλόρα Ταλίν ή Σουντούβα – Μακάμπι Τελ Αβίβ ή Ρίγα
Λέγκια Βαρσοβίας ή Ντρίτα/Λίνφιλντ – Αραράτ ή Ομόνοια
Κέλιε ή Ντάνταλκ – Μόλντε ή Κουόπιο
Μπουντούτσνοστ ή Λουντογκόρετς – Μίντιλαντ
Ντινάμο Μπρεστ ή Αστάνα – Κόνα Κουέι Νόμαντς ή Σαράγεβο
Καραμπάχ ή Σίλεκς – Σέριφ ή Φόλα Ες
Ντιναμό Τιφλίδας ή Τίρανα – Ερυθρός Αστέρας ή Εουρόπα

ΓΚΡΟΥΠ ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Αλκμάαρ – Βικτόρια Πλζεν
ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας
Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ – Ραπίντ Βιέννης

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X