Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης στη μάχη της Ευρώπης!

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης στη μάχη της Ευρώπης!

Ο καλοκαιρινός μαραθώνιος για τις ελληνικές ομάδες αρχίζει και ο Ιούλιος θα είναι… καυτός στην προσπάθειά του να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στους ομίλους.

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Με το βλέμμα στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός

Με το βλέμμα στα προκριματικά του Champions League ο Ολυμπιακός, ο οποίος και μαθαίνει τον αντίπαλό για τον β’ γύρο.  Την  Τετάρτη (14/7) οι Πειραιώτες θα γνωρίζουν την πρώτη ομάδα που θα βρουν στον δρόμο τους για τ’ αστέρια. Το ζευγάρι θα προκύψει από την αναμέτρηση Νεφτσί – Ντιναμό Τιφλίδας στον α’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Στο πρώτο παιχνίδι οι Αζέροι επικράτησαν 2-1 στην Γεωργία και πήραν το πάνω χέρι. Οι αγώνες θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα ξέρει…από νωρίς τον επόμενο αντίπαλό του.

Η κλήρωση για τον επόμενο γύρο θα πραγματοποιηθεί στις 19/7 και εφόσον τα ματς θα διεξαχθούν τρεις μέρες αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ξέρουν ποιον θα βρουν απέναντί τους αν προκριθούν. Αν ο Ολυμπιακός βρεθεί στον γ’ προκριματικό γύρο, τότε, βάσει του ranking των ομάδων στην βαθμολογία της UEFA, οι υποψήφιοι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι: Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Μάλμε (Σουηδία), Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Κλουζ (Ρουμανία) και Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνίας). Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν μπει ήδη στον 1ο προκριματικό κι έχουν κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκρισή τους.

Ο Μαρτίνς να έχει παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση στην Τιφλίδα για να «κατασκοπεύσει» υποψηφίους αντιπάλους.

ΑΕΚ και Άρης μπαίνουν στο Europa Conference League

Δεν είναι όμως μόνο ο Ολυμπιακός που ξεκινά από τον Ιούλιο τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Η ΑΕΚ καλείται να υπερκεράσει το πρώτο εμπόδιο στο δρόμο για την είσοδο της νεοσύστατης διοργάνωσης, Europa Conference League. Αντίπαλός της μια εκ των Βέλεζ/ Κολερέιν. Στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, ο σύλλογος από τη Βοσνία επικράτησε 2-1 των Βορειοϊρλανδών και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου. Η ΑΕΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League θα παίξει εκτός το πρώτο ματς στις 22 Ιουλίου, ενώ στις 29 του μήνα θα υποδεχθεί τον αντίπαλό της στο ΟΑΚΑ.  Βέβαια, από τις 19 Ιουλίου η Ενωση θα ξέρει και την ομάδα που θα βρει μπροστά της στον 3ο γύρο εφόσον προκριθεί.

Στο ίδιο έργο θεατές και ο Άρης, ο οποίος για την ίδια διοργάνωση θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στη φάση των ομίλων. Οι «Κίτρινοι» κληρώθηκαν με την Αστάνα, θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι στις 22 Ιουλίου στο Καζακστάν, ενώ στις 29 του μήνα θα υποδεχθούν την αντίπαλό τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οπως και για την ΑΕΚ, η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό θα γίνει στις 19 του μήνα. Θυμίζουμε, πως δεν είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εντός έδρας γκολ μιας και η UEFA κατήργησε τον εν λόγω «περιορισμό».

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο τυχερός, μιας και θα χρειαστεί να αποκλείσει δύο ομάδες για να φτάσει στη φάση των ομίλων, αντί για τρεις όπως ήταν τα δεδομένα, ωστόσο στον 3ο προκριματικό γύρο θα βρίσκεται στο γκρουπ των ανίσχυρων. Οι πρώτοι του φετινοί ευρωπαϊκοί αγώνες θα διεξαχθούν 5 και 12 Αυγούστου.

Σχολιάστε

X