Γκάρεθ Μπέιλ: Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Ουαλού;

Γκάρεθ Μπέιλ: Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Ουαλού;

Ο Μπέιλ κέρδισε τα πάντα στη Ρεάλ κι έβαλε περισσότερα από 100 γκολ, όμως αποχωρεί με πικρία. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Ουαλού;

Φεύγει από τη Ρεάλ ο Μπέιλ

Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ φέτος το καλοκαίρι συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα φύγει από τη LaLiga; Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός; Ο Ουαλός είναι εκτός πλάνων στη Ρεάλ και ήδη μπήκε στη λίστα της παλιάς του ομάδα, της Τότεναμ. Οι εκτιμήσεις και οι φήμες δίνουν και παίρνουν και συσσωρεύονται εδώ και πολύ καιρό. Όλα δείχνουν πως ο Μπέιλ θα αφήσει τη Ρεάλ και ο Ζιντάν με το να τον κρατήσει εκτός πλάνων έκανε πιο δυνατό από ποτέ αυτό το σενάριο φυγής. Η απάντηση του Γάλλου τεχνικού για τον 30χρονο άσο ήταν πως «Δεν μπήκε στην ομάδα διότι η διοίκηση δουλεύει πάνω στην αποχώρησή του. Γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε. Ας ελπίσουμε ότι για το καλό όλων αυτό θα γίνει σύντομα. Η Ρεάλ διαπραγματεύεται για την επόμενη ομάδα του. Δεν υπάρχει τίποτα το προσωπικό. Υπάρχει η στιγμή που τα πράγματα γίνονται έτσι επειδή πρέπει. Δεν έχω τίποτα εναντίον του».

Που θα παίξει ο Μπέιλ την επόμενη σεζόν;

Αυτά τα σχόλια δημιουργούν ακόμα πιο μεγάλο πρόβλημα στον Μπέιλ, που μαζί με τον μάνατζέρ του, Τζόναθαν Μπαρνέτ, δεν αφήνουν έτσι την κατάσταση. “Ο Ζιντάν θα πρέπει να ντρέπεται που μιλάει έτσι για έναν παίκτη που έχει κάνει τόσα για τη Ρεάλ. Είναι ντροπή”, είπε ο Μπαρνέτ στο ESPN. “Εάν και εφόσον ο Γκάρεθ φύγει αυτό θα γίνει με τον δικό του τρόπο και επειδή θα είναι προς το συμφέρον του και όχι επειδή πιέζει ο Ζιντάν”, συμπλήρωσε. Ο Μπέιλ πάντως εξακολουθεί να φαίνεται πως αποχωρεί από το Μπερναμπέου μετά από έξι χρόνια και έχοντας κάνει τότε μεταγραφή – ρεκόρ από την Τότεναμ στα 85 εκατομμύρια. Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει να αντικαταστήσει τους Ρόμπεν και Ριμπερί. Η Γιουνάιτεντ ήθελε τον Μπέιλ χρόνια, ενώ η Παρί δέχθηκε πρόταση 90 εκατ. + τον Μπέιλ για τον Νεϊμάρ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X