Οι τελικοί και οι κούπες του Μουρίνιο σ' ένα κουίζ!

Οι τελικοί και οι κούπες του Μουρίνιο σ’ ένα κουίζ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο κόουτς που έφευγε με δόξα. Μετά τον τρόπο που αποχώρησε από την Πόρτο σηκώνοντας Champions League στο Γκεζελικίρχεν το 2004 για να βρει μετά την επόμενη πρόκλησή του με την Τσέλσι. Το μυαλό του ήταν ήδη στην επόμενη αποστολή του.

Ήταν μία παρόμοια ιστορία αυτή του 2010, οπότε είχε οδηγήσει την Ίντερ στο πρώτο της ευρωπαϊκό Κύπελλο μετά από ένα διάστημα 45 ετών για να πει μετά αντίο και να ετοιμάσει βαλίτσες για τη Μαδρίτης και τη Ρεάλ. Δεν είχε επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της χαράς και των πανηγυρισμών με σαμπάνιες στην Ίντερ εκείνο το βράδυ.

Αντίθετα τον περίμενε ένα αμάξι για να τον μεταφέρει σε ξενοδοχείο και από εκεί μετά να βρει το επόμενο ποδοσφαιρικό του… σπίτι. Ο Μουρίνιο όμως ζήτησε από τον οδηγό εκείνη τη μέρα να σταματήσει. Πήγε στον Ματεράτσι, τον πιστό του αμυντικό και τον αγκάλιασε για 20 δευτερόλεπτα. Μία τελευταία αγκαλιά.

Πριν τη Ρόμα όλοι αναρωτιόντουσαν τι συνέβη με αυτόν τον προπονητή; Τον άνθρωπο που πήγαινε τις ομάδες του στο ανώτερο δυνατό σημείο. Box office τον αποκαλούσε ο κόσμος. Δηλαδή τον άνθρωπο που είχε εγγυημένη την επιτυχία, όπως στις ταινίες. Στους Τζιαλορόσι έδωσε τη χαμένη αίγλη τους, τους χάρισε το πρώτο ευρωπαϊκό και στον δεύτερο χρόνο παρουσίας είναι ένα βήμα πριν το δεύτερο! Το bwin News με… special κουίζ σας κάνει πιο «σοφούς» για τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Build A Bet* στο Europa League

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X