ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Δεν μπορούν οι Σλοβάκοι εκτός...

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Δεν μπορούν οι Σλοβάκοι εκτός…

Από το Γιβραλτάρ στην Τούμπα και από τη Λίνκολν στη Σλόβαν. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους Σλοβάκους και θέλει να κάνει το δυο στα δυο για να συνεχίσει δυνατά τη μάχη κορυφής!

Το ταξίδι στο Γιβραλτάρ είχε… παγίδες, η Λίνκολν δεν αποδείχθηκε σάκος του μποξ, ωστόσο και ο ΠΑΟΚ δεν έπεσε θύμα έκπληξης. Μπορεί να αγχώθηκε, ωστόσο επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας και μπήκε με το δεξί στο Conference League. O «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκει τα πατήματά του, αφού ακολούθησαν δυο εκτός έδρας νίκες με Παναιτωλικό, Αστέρα. Ωστόσο, το καλύτερο το φυλούσε για το ντέρμπι, μιας και ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός. Παρά τις απουσίες έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι, επικράτησε 2-0 στην Τούμπα και πλησίασε στον πόντο από την κορυφή.

«Είμαι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ και ένας από τους πλέον πετυχημένους στην Ελλάδα. Αν είχα την παραμικρή αμφιβολία, δεν θα ήμουν εδώ» τονίζει ο Λουτσέσκου που βάζει τη σφραγίδα του στον φετινό ΠΑΟΚ! ΠΑΟΚ και Οver 2.5 γκολ προσφέρεται στο 2.05

Οι παίκτες του πρέσαραν ψηλά, έκλεψαν μπάλες, παρουσίασαν κάτι διαφορετικό, κάτι πιο ελκυστικό. Οι «ασπρόμαυροι» έκλεψαν 12 φορές την μπάλα στα όρια της περιοχής της ΑΕΚ, πιέζαν καλύτερα, έμπαιναν πιο παθιασμένα στις φάσεις και όλα αυτά είναι… έργο Λουτσέσκου. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στο ματς με τη Σλόβαν, εκεί όπου ο «Δικέφαλος» θέλει μόνο νίκη, για να συνεχίσει τη μάχη της πρωτιάς με την Κοπεγχάγη.

ΠΑΟΚ – Σλόβαν, ο αποκλεισμός του 2019

Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας σε ευρωπαϊκό τουρνουά. Οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπωες το 2019, με τον «Δικέφαλο» να μένει εκτός ομίλων του Europa League. Ενα άσχημο καλοκαίρι για τον τότε πρωταθλητή, ο οποίος είδε τον Άγιαξ και το Σλόβαν να του βάζουν φρένο στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 στη Σλοβακία, με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις μετά από σύγχυση στην άμυνά του και στην Τούμπα επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα κέρδισε 3-2, είχε τις ευκαιρίες να φτάσει ακόμα και σε τέταρτο γκολ, ωστόσο τα δύο γκολ που δέχτηκε ήταν αρκετά για να στείλουν την Σλόβαν στους ομίλους και όχι τον Δικέφαλο.

Ούτε μια νίκη εκτός η Σλόβαν!

Αν οι αριθμοί παίζουν μπάλα, τότε ο ΠΑΟΚ έχει έναν ισχυρό σύμμαχο… Τέσσερα tips δίνουν απαντήσεις για την ευρωπαϊκή εικόνα της αντιπάλου, η οποία δεν μπορεί να νικήσει μακριά από τη Σλοβακία.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αλλάξει άμεσα πρόσωπο στην Ευρώπη, μιας κι έχει κερδίσει μόνο δύο από τα 14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες), ωστόσο είναι αήττητος στα τρία τελευταία (μια νίκη, δυο ισοπαλίες). Νικητής ΠΑΟΚ ημίχρονο/τελικό προσφέρεται στο 1.93.

Η Σλοβάν Μπρατισλάβας δεν έχει κερδίσει κανένα από τα εννέα εκτός έδρας παιχνίδια της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των ομίλων (μια ισοπαλία και οκτώ ήττες). Σε αυτό το διάστημα πέτυχε τέσσερα γκολ και δέχθηκε 23. Καμία ομάδα δεν έχει παίξει περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια στη φάση ομίλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων χωρίς να έχει κερδίσει ποτέ.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας (79,2% – 19/24) και ο ΠΑΟΚ (76,2% – 16/21) ήταν οι μόνες δύο ομάδες που κέρδισαν περισσότερο από το 70% των εναέριων μονομαχιών τους κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα αυτής της φάσης των ομίλων της UEFA Conference League. Νίκη του ΠΑΟΚ χωρίς να δεχθεί γκολ στο 1.90

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που δεν εμπόδισαν ούτε μια τελική προσπάθεια στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Είναι επίσης μία από τις τέσσερις ομάδες που έχουν επιχειρήσει μόλις ένα σουτ έξω από την περιοχή.

Σχολιάστε

X