Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα: Όλα για την κορυφή της Premier League!

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα: Όλα για την κορυφή της Premier League!

Εναρξη: 20.00, 20/01/2021
Γήπεδο: Ετιχαντ

Μια ανάσα από την κορυφή η Σίτι!

Στο Έτιχαντ η Μάντσεστερ Σίτι δεν συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στην Πάλας, έφτασε στο άνετο 4-0 και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή, αλλά και με ματς λιγότερο (με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ). Ο κορονοϊός δε στάθηκε εμπόδιο για την ομάδα του Πεπ και μπορεί η βοήθεια του Αγουέρο να… αγνοείται, αλλά όταν υπάρχει ο Ντε Μπρόινε, όλα γίνονται πιο εύκολα. Ο Βέλγος έφτασε τις 100 ασίστ με τη φανέλα των «Πολιτών» που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν! Αν ο Ντε Μπρόινε δεν είχε αστοχήσει στο πέναλτι στο ματς με τη Λίβερπουλ, τώρα η ομάδα του θα ήταν στην κορυφή! Η Μάντσεστερ Σίτι βγαίνει αλώβητη από τη δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό και δείχνει ότι έχει τις λύσεις για να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League. 

«Ήμασταν καλοί, υπομονετικοί και αποφασιστικοί. Η Κρίσταλ Πάλας στην αρχή αμύνθηκε καλά. Μια σημαντική νίκη, είμαι χαρούμενος. Κάνουμε λίγα λάθη στην άμυνα και αυτό φέτος είναι σημαντικό. Δεν θέλω να στείλω μηνύματα. Είναι η Άστον Βίλα την Τετάρτη. Είναι ένα παιχνίδι κάθε φορά. Πριν από μερικές εβδομάδες ήμασταν πίσω από τη Λίβερπουλ, κερδίσαμε μερικά παιχνίδια και είμαστε εδώ. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Τώρα θα πιώ ένα καλό ποτήρι κρασί και μετά θα σκεφτώ την Άστον Βίλα», τόνισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

Υποδέχεται τη Βίλα και μετρά 14 νίκες στα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα, οι δέκα νίκες είναι διαδοχικές με τέρματα 33-4. Η Τετάρτη είναι… μέρα για τη Σίτι, μιας και σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μόνο νίκες. Οιωνός τίτλου τα 13 γκολ έπειτα από 17 στροφές (0.8 ανα αγώνα); Μόνο στις δυο χρονιές τίτλου με τον Πεπ είχε δεχθεί λιγότερα τέρματα στην Premier League. O Aγουέρο είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και κόντρα στη Βίλα σε επτά ματς που ξεκίνησε βασικός μετρά 10 γκολ!

Η Αστον Βίλα… ξέχασε να παίζει!

Η Άστον Βίλα «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό, αρκετοί παίκτες και μέλη της βρέθηκαν θετικά στον ιό. Ετσι, με την ομάδα Νέων έπαιξε απέναντι στη Λίβερπουλ για το Κύπελλο και αποκλείστηκε, ενώ για το πρωτάθλημα, ο τελευταίος της αγώνας ήταν την… Πρωτοχρονιά, όπου και ηττήθηκε πολύ δύσκολα με 2-1 από τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Είναι στο -11 από την κορυφή, αλλά με τρία (!) ματς λιγότερα. Βέβαια, από τη νίκη της με 3-2 στο Villa Park τον Σεπτέμβριο του 2013, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ, μετρώντας οκτώ ήττες σε εννέα ραντεβού. Ηγέτης της ομάδας ο Τζακ Γκρίλις, ο οποίος έχει συμμετοχή σε 12 γκολ στα 15 φετινά ματς της ομάδας (5 γκολ και 7 ασίστ).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X