Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης: Για τον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ!

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης: Για τον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ!

Βαλένθια vs Ρεάλ Μαδρίτης στη Τζέντα για τον πρώτο ημιτελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ! Με απουσίες η Βασίλισσα, ωστόσο και οι δυο είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ!

Στη Τζέντα, στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας, περίπου 4.500 χλμ από την Ισπανία, Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν μάχη για την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Super Cup. sε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής αντιμετωπίζει στον τελικό της Κυριακής την Ατλέτικο ή την Μπαρτσελόνα.

Aνεβασμένη η Βαλένθια!
Η Βαλένθια μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά, καθώς επικράτησε 1-0 της Εϊμπάρ και πλησίασε ακόμα περισσότερο την τετράδα, αφού βρέθηκε στο -4 από τη Σεβίλλη. Στα τελευταία 12 παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη έχει υποστεί μονάχα μία ήττα (7 νίκες, 4 ισοπαλίες). Αλλωστε, βρίσκεται ήδη στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σούπερ στην επίθεση και το εντυπωσιακό είναι ότι βρήκε γκολ στα 22 από τα 23 τελευταία παιχνίδια. Σημαντική απώλεια ο επιθετικός Ροντρίγκο. Με 4-4-2 οι Βαλενθιάνοι στη Τζέντα, ο Σίλεσεν κάτω από τα δοκάρια, οι Βας, Παουλίστα, Γκαράι, Γκαγιά στην άμυνα, οι Φεράν, Κοκλέν, Παρέχο και Σολέρ στο κέντρο, ενώ οι Μάξι, Γκαμεϊρό θα βρίσκονται στην επίθεση!

Στην κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης
Οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στην κορυφή της LaLiga στο 2020, αφού επικράτησαν 3-0 εκτός έδρας της Χετάφε. Βέβαια, η εμφάνιση δεν ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο η Ρεάλ είχε την ουσία, πέτυχε τρία γκολ και πήρε αυτό που ήθελε. Εχει βρει τις ισορροπίες της, διαθέτει μαζί με την Ατλέτικο την κορυφαία άμυνα στη LaLiga και τρέχει αήττητο τριών μηνών σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει δεχθεί δύο γκολ. Εκτός οι Αζάρ και Ασένσιο, νοκ άουτ με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής οι Μπενζεμά και Μπέιλ. Με 4-4-2 η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια. Ο Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια, Μεντί, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ στην άμυνα, ενώ στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ισκο, Κρόος, Καζεμίρο, Βαλβέρδε. Γιόβιτς και Ροντρίγκο στη γραμμή κρούσης.

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης, η παράδοση

15/12/19 Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1
03/04/19 Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1
01/12/18 Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-0
27/01/18 Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4
27/08/17 Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X