ΑΕΚ – Σέλτικ: Προβάδισμα για τους «κιτρινόμαυρους»

ΑΕΚ – Σέλτικ: Προβάδισμα για τους «κιτρινόμαυρους»

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ (21:00) στον επαναληπτικό αγώνα των δυο ομάδων με έπαθλο την πρόκριση στη φάση των play offs του Champions League. Ο ελληνικός σύλλογος απέσπασε ισοπαλία (1-1) στη Γλασκώβη και έχει σχετικό προβάδισμα τη δεδομένη στιγμή.

Με 12ο παίκτη τον κόσμο
Παρότι βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, ο φίλαθλος κόσμος της Ένωσης θα στηρίξει τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι παρόντες στις εξέδρες θα είναι παραπάνω από 35.000.

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σου δίνει περιθώρια να πεις ότι δεν θα δεχτώ γκολ, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν σκεφτούμε ότι δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ ή να κρατήσουμε την μπάλα παραπάνω δεν θα μας βοηθήσει», ανέφερε ο Ουζουνίδης.

Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπολογίζονται οι Τσιγκρίνσκι και Μπογιέ, εξαιτίας τραυματισμών αλλά και ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος καθώς είχε αποβληθεί στο πρώτο ματς στο «Σέλτικ Παρκ». Εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο χαφ Μάνταλος που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από κινητό με υψηλές αποδόσεις! Κατέβασε το app|21+

Ενισχυμένοι με Ντεμπελέ
Οι Σκωτσέζοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ραντεβού των δυο ομάδων. Κατόρθωσαν να προηγηθούν, μάλιστα, αλλά αποχώρησαν απογοητευμένοι καθώς η ισοπαλία με γκολ ήταν κακό αποτέλεσμα για τους ίδιους. Ο χαφ Εντσάμ ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, ευρισκόμενος σε κάθε φάση δημιουργίας των «Καθολικών», εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Σε επίπεδο Premier League Σκωτίας, το περασμένο Σάββατο, η Σέλτικ φιλοξενήθηκε στο Εδιμβούργο από τη Χαρτς, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0. Αρνητικό αποτέλεσμα, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν επικεντρωθεί στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ πάντως.

«Οι πιθανότητες πρόκρισης αυξήθηκαν για την ΑΕΚ και μειώθηκαν για τη δική μας ομάδα, οπότε πρέπει να πάμε στην Αθήνα για την ανατροπή των δεδομένων. Οφείλουμε να εμφανιστούμε αποφασισμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Διαθέτουμε τους παίκτες εκείνους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το ζητούμενο είναι να σκοράρουμε πρώτοι για να πλησιάσουμε στην πρόκριση» δήλωσε ο Ρότζερς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός έμειναν οι στόπερ Άγερ (τιμωρημένος) και Μπογιατά (υπό παραχώρηση) αλλά το ευχάριστο νέο για τον Μπρένταντ Ρότζερς είναι η ανάρρωση του Μούσα Ντεμπελέ, με τον 22χρονο Γάλλο να θέτει υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα.

Σχολιάστε

X