Quiz: Ο τελικός του Champions League σε... οκτώ λεπτά!

Quiz: Ο τελικός του Champions League σε… οκτώ λεπτά!

Ωρα τελικού στη Λισαβώνα και η πρωτάρα Παρί Σεν Ζερμέν θα βρει απέναντί της την εντυπωσιακή Μπάγερν των 11 τελικών! Είναι όντως αυτή η χρονιά των Παριζιάνων; Μετά την επιβλητική εμφάνιση με τη Λειψία μπορούν να πετύχουν κάτι που πριν από λίγα χρόνια θα φάνταζε αδύνατο; Η Παρί στο Champions League το έφτιαξε το όνομά της, έδειξε να έχει ανοδική πορεία και ότι μπορεί να γίνει από τις παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού. Ήταν μία ομάδα όμως που είχε δοκιμαστεί και αποτύχει αρκετά στην διοργάνωση και είχε βιώσει απογοητευτικές βραδιές όπως η ανατροπή – πρόκριση της ΓιουνάΙτεντ με το 1-2 στο Παρίσι ή ο διασυρμός από τη Μπαρτσελόνα με 6-1.

Ωστόσο, ο Τούχελ κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα του και με τον Νεϊμάρ πιο ώριμο από ποτέ και τον υπερηχητικό Μπαπέ να κάνει τη διαφορά, η ομάδα του είναι σε θέση να σταθεί απέναντι στην τρομακτική Μπάγερν. Οι Βαυαροί διέλυσαν την Τσέλσι, έγιναν ο εφιάλτης της Μπαρτσελόνα και δεν έπεσαν στην παγίδα της Λυών. Ενας μεγάλος τελικός ανάμεσα στις δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης!

Για την ιστορία οι Βαυαροί μετρούν πέντε κατακτήσεις (και πέντε ήττες) και ψάχνουν το έκτο τρόπαιο, ώστε να πιάσουν την Λίβερπουλ στην τρίτη θέση της λίστας με τα περισσότερα τρόπαια, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτη (13) και τη δεύτερη Μίλαν (7), αφήνοντας τη Μπαρτσελόνα μόνη της στα πέντε.

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό Champions League; Δυο… αστεράτα κουίζ σας βάζουν στο κλίμα για τον τελικό της διοργάνωσης!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Οκτώ λεπτά στη διάθεσή σου, για να καταφέρεις να λύσεις και τα δυο κουίζ. Σημείωση: Η έγκυρη απάντηση είναι το όνομα του ποδοσφαιριστή, είτε ολόκληρο είτε μόνο το επώνυμό του, με τόνο και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστεί ως σωστή. Ο χρόνος υπεραρκετός, συνεπώς δεν έχεις κάτι άλλο να περιμένεις. Ώρα τελικό, ώρα για quiz!


Σχολιάστε

X