Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ: Στο... κόκκινο το ντέρμπι της Καταλονίας!

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ: Στο… κόκκινο το ντέρμπι της Καταλονίας!

Εναρξη: 23:00, 08/07/2020
Γήπεδο: Camp Nou (99.354), Βαρκελώνη

Μέχρι το… τέλος η Μπαρτσελόνα!

Εξαιρετική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, η καλύτερη φετινή της, διέλυσε με 4-1 τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Δύο ασίστ ο Λιονέλ Μέσι, καταπληκτικά γκολ από Σουάρες, Γκριζμάν και Ανσου Φάτι. Οι Καταλανοί ήταν εξαιρετικοί επιθετικά και κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις. Ωστόσο, έχουν μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου και το -4 από πολύ δύσκολα καλύπτεται σε αυτές τις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές. Αλλωστε, ποτέ στην ιστορία της LaLiga πρωτοπόρος δεν έχασε τίτλο με +4 και τέσσερις στροφές πριν το τέλος.

Ο πρόεδρος των Καταλανών στήριξε τον Κίκε Σετιέν, τονίζοντας πως θα μείνει και τη νέα σεζόν. Ακολουθούν η Βαγιαδολίδ το Σάββατο στο «Θορίγια», η Οσασούνα την ερχόμενη Πέμπτη στη Βαρκελώνη και αυλαία πέφτει τη μεθεπόμενη Κυριακή με την Αλαβές στο «Μεντιθορόθα». Στο «Καμπ Νόου» ο απολογισμός της είναι 15 νίκες και 2 ισοπαλίες (με Ρεάλ και Ατλέτικο). Εκτός οι Ουμτιτί, Τζούνιορ Φίρπο, Ντε Γιονγκ.

Νίκη για να μην υποβιβαστεί άμεσα η Εσπανιόλ!

Υποβιβασμός προ των πυλών για την Εσπανιόλ, η οποία ηττήθηκε την Κυριακή στο «Κορνεγιά Ελ-Πρατ» από τη Λεγκανές (0-1). Πέντε διαδοχικές ήττες για τους Καταλανούς, που υποβιβάζονται με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός νίκης σήμερα στο «Καμπ Νόου». Πάντως, ακόμα και σε περίπτωση νίκης, οι πιθανότητες παραμένουν λιγοστές και εξαρτώνται από το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι στη μάχη για την παραμονή. Θα είναι ο πρώτος υποβιβασμός μετά από 25 σερί σεζόν στην Πριμέρα. Ανω – κάτω η ομάδα, με τους οπαδούς να ζητούν νέα διοίκηση και ριζικές αλλαγές.

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ, οι αριθμοί του ντέρμπι

Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα 21 τελευταία παιχνίδια ντέρμπι της Λίγκας εναντίον της Εσπανιόλ (16 νίκες, 5 ισοπαλίες), διατηρώντας ανέπαφη την εστία στα 15 από αυτά.

Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει τα τελευταία 10 παιχνίδια της στο Camp Nou εναντίον της Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 3,3 γκολ ανά παιχνίδι.

Η τελευταία νίκη της Εσπανιόλ στη Λίγκα εναντίον της Μπαρτσελόνα στο Camp Nou ήταν τον Φεβρουάριο του 2009 (1-2), με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Ντε λα Πένια.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συμμετοχή σε 13 γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του στη Λίγκα εναντίον της Εσπανιόλ (εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X