Παναμάς – Τυνησία: Ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς

Παναμάς – Τυνησία: Ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς

Στο Σαράνσκ, ο Παναμάς αντιμετωπίζει την Τυνησία σε ματς που ολοκληρώνει τη δράση του 7ου ομίλου του Μουντιάλ. Καμία εκ των δυο δεν έχει κατακτήσει βαθμούς μέχρι τώρα, άλλωστε με αντιπάλους την Αγγλία και το Βέλγιο, η αποστολή τους ήταν υπέρμετρα δύσκολη εκ των προτέρων.

Το γιόρτασαν με τη ψυχή τους
Ο Παναμάς διασύρθηκε από την Αγγλία (1-6) και πραγματικά το μοναδικό θετικό γεγονός ήταν το γκολ του Μπαλόι. Ο βετεράνος στόπερ προωθήθηκε σε μία στημένη φάση και με ωραίο πλασέ έγραψε ιστορία: πέτυχε το πρώτο γκολ των «καναλέρος» σε επίπεδο Μουντιάλ, με τους φιλάθλους στις εξέδρες να ζητωκραυγάζουν σαν να κατακτήθηκε μία νίκη. Το ίδιο περιχαρής ήταν και ο Κολομβιανός εκλέκτορας Ερνάν Νταρίο Γκόμες που αναμένεται να καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο των Παναμέζων σήμερα.

«Η διαφορά με την Αγγλία είναι χαώδης και σίγουρα ο αντίπαλος θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα γκολ. Νιώθουμε ικανοποιημένοι που σκοράραμε, ήταν μία εντυπωσιακή στιγμή που θα μείνει στην ιστορία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σκόρερ ήταν ο Μπαλόι, ένας παίκτης που έχει δώσει τα πάντα στην εθνική ομάδα» δήλωσε ο Γκόμες που δεν γνωστοποίησε τα πλάνα του για το τελευταίο ματς του ομίλου.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το Κύπελλο; Δείτε τις νέες αποδόσεις εδώ| 21+ 

Να ολοκληρώσει θετικά τη συμμετοχή της
Η Τυνησία παρατάχθηκε δίχως σκοπιμότητα απέναντι στο Βέλγιο και η ήττα με σκορ 5-2 ήρθε δίκαια. Πλούσιο το θέαμα που προσέφεραν οι δυο μονομάχοι, με τους Βέλγους να πιστοποιούν την ανωτερότητά τους και να σκοράρουν με ευκολία.

«Το Βέλγιο είναι σπουδαία ομάδα αλλά η ήττα ήταν βαριά. Ζητάμε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο μας που βρέθηκε μαζικά στο πλευρό μας, στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών μας από τις εξέδρες. Κοιτάμε μπροστά, απομένει το ματς με τον Παναμά όπου θα αναζητήσουμε τη νίκη για να ολοκληρώσουμε με ψηλά το κεφάλι τις φετινές υποχρεώσεις μας» σημείωσε ο τεχνικός Ναμπίλ Μααλούλ που ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 με τη φανέλα της Τυνησίας.

Τελευταία αποτελέσματα:

Αγγλία – Παναμάς       6-1 (σκόρερ των Παναμέζων ο Μπαλόι)

Βέλγιο – Τυνησία 5-2 (σκόρερ οι Μπρον και Χαζρί)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X