ΑΪΚ - Μάριμπορ: Το πάνω χέρι οι Σλοβένοι

ΑΪΚ – Μάριμπορ: Το πάνω χέρι οι Σλοβένοι

Εναρξη: 20:00, 31/07/2019
Γήπεδο: Friends Arena, Σόλνα

Η Μάριμπορ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά η ΑΪΚ είναι πιο έτοιμη κι ετοιμάζει αντεπίθεση.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού Μπάτε Μπορίσοφ (Λευκορωσία) – Ρόζενμποργκ (Νορβηγία). Παράλληλα, η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Παρτιζάνι (Αλβανία) – Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία).

Με άγχος η ΑΪΚ
Άγχος και πίεση έκαναν δύσκολο το έργο της ΑΪΚ Στοκχόλμης στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League. Oι Σουηδοί ηττήθηκαν 2-1 στην Αρμενία από την Αραράτ, ωστόσο με καλή εμφάνιση και με έναν εξαιρετικό, Γκόιτομ επικράτησαν 3-1 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η πίεση και το άγχος παρουσιάστηκαν και στη Σλοβενία, όπου η ΑΪΚ ηττήθηκε με 2-1 από τη Μάριμπορ. Υπέπεσε σε αρκετά λάθη, της έλειψε το καθαρό μυαλό μετά την ισοφάριση και στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα. Ολοζώντανη παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης, αρκεί να βρει λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο πρωτάθλημα η ΑΪΚ συνέχισε με νίκες, επικράτησε 2-0 της Σίριους και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εξαιρετική η Μάριμπορ!
Στο ρελαντί η Μάριμπορ πήρε την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς πέρασε το εμπόδιο της Βαλούρ με δυο νίκες, 3-0 στο Ρέικιαβικ και 2-0 στη Σλοβενία. Η Μάριμπορ ήταν καλή και κόντρα στην ΑΪΚ επικράτησε 2-1. Oι Σλοβένοι εκμεταλλεύθηκαν τις αδυναμίες της αντιπάλου, πέτυχαν δυο γκολ, ενώ είχαν φάσεις να πάρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η πρωταθλήτρια της χώρας δεν μπήκε το ίδιο δυνατά και στο πρωτάθλημα Σλοβενίας, αφού στις τρεις πρώτες στροφές δεν έχει νίκη, μετρώντας δυο ισοπαλίες. Φυσικά, πρωταρχικός της στόχος είναι η Ευρώπη και η παρουσία στη φάση των ομίλων. Πλήγμα για την ομάδα αποτελεί ο τραυματισμός του περσινού πρώτου σκόρερ, Ζάχοβιτς, αντίθετα ο βασικός γκολκίπερ, Πίριτς θα είναι στα πλάνα του κόουτς, Μίλανιτς.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X