Γερμανία – Μεξικό: Πρεμιέρα για τους Πρωταθλητές

Γερμανία – Μεξικό: Πρεμιέρα για τους Πρωταθλητές

Η Γερμανία συνηθίζει να εμφανίζεται πολύ ισχυρή στα διεθνή τουρνουά και δείχνει πολύ καλά οργανωμένη ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στη Βραζιλία πριν από τέσσερα χρόνια. Από την πλευρά του, το Μεξικό έχει παράδοση στο Μουντιάλ, κατορθώνοντας να προκριθεί από τη φάση των oμίλων στα έξι τελευταία τουρνουά.

Παραμένει στην ελίτ
Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ έκανε το 10/10 στην προκριματική φάση σκοράροντας συνολικά 43γκολ και δεχόμενη μόλις τέσσερα. Επιπλέον, κατέκτηε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών πέρυσι στα γήπεδα της Ρωσίας επικρατώντας των Μεξικανών με το εμφατικό σκορ 4-1 αγωνιζόμενη με μια νεανική και άπειρη σύνθεση. Τον περασμένο Μάρτιο, αντιμετώπισε τις Ισπανία (1-1) και Βραζιλία (0-1) σε διεθνή φιλικά παιχνίδια ενώ στις 2 Ιουνίου έχασε από την Αυστρία με σκορ 2-1 στο Κλάγκενφουρτ, σε ματς που εμφάνισε διπλό ημίχρονο – άσο τελικό.

Με παίκτες όπως οι Νόιερ, Τερ Στένγκεν, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κεντίρα, Ντράξλερ, Κροος, Εζίλ, Ρόις, Μίλερ και Γκόμες, δεν είναι τυχαίο που τα «πάντσερ» συγκαταλέγονται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Θέλει την καταξίωση
Το Μεξικό κατέκτησε εύκολα το εισιτήριο για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο τερματίζοντας πέντε βαθμούς ψηλότερα των Κοσταρικανών. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Οσόριο βασίζεται σε ένα γερασμένο ρόστερ,με εννέα παίκτες της 23αδας να έχουν ξεπεράσει τα 30 έτη. Ο γερόλυκος Ραφαέλ Μάρκες αν λάβει χρόνο συμμετοχής, θα έχει αγωνιστεί σε πέντε διαφορετικά Μουντιάλ. Στα τελευταία φιλικά τα αποτελέσματα της «Τρι» ήταν ενθαρρυντικά, ωστόσο οι Μεξικανοί έχουν να κερδίσουν τη Γερμανία από το 1985.

Το «ροζ» σκάνδαλο που έλαβε χώρα στο Μέξικο Σίτι το βράδυ πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Δανία έκανε τον γύρο του κόσμου και η προβολή δεν ήταν για καλό. Οχτώ παίκτες της εθνικής ομάδας φαίνεται να πέρασαν μία νύχτα με 30 συνοδούς πολυτελείας, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να μην θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση με κάποια τιμωρία.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X