Ισπανία - Ρουμανία: Για το αήττητο και την... ελπίδα για Euro!

Ισπανία – Ρουμανία: Για το αήττητο και την… ελπίδα για Euro!

Εναρξη: 21.45, 18/11/19
Γήπεδο:
Estadio Wanda Metropolitano (Madrid)

Η Ισπανία θέλει το αήττητο, η Ρουμανία ψάχνει… ελπίδα για παρουσία στο Nations League και το ραντεβού στη Μαδρίτη αποκτά σημαντικό ενδιαφέρον!

Ισπανία για το αήττητο
H Iσπανία ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Μάλτα, τη διέλυσε με 7-0 και εξασφάλισε και την πρωτιά στον όμιλό της. Μάλιστα, σκόραραν επτά παίκτες, οι Μοράτα, Καθόρλα, Σαράμπια, Ζεράρδ Μορένο, Νάβας, οι Πάου Τόρες, Ντάνι Ολμο, με τους δυο τελευταίους να κάνουν ντεμπούτο με την Ανδρών. Βέβαια, η πρόκριση είχε σφραγιστεί στο «Friends Arena», όταν και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σουηδία. Θέλει να κλείσει με νίκη τον όμιλο και φυσικά να παραμείνει αήττητη. Εντός έδρας, σε προκριματικά EURO, έχει να χάσει σε ισπανικό έδαφος από το 2003, από την Ελλάδα. Από τότε σε 21 ματς μετρά 21 νίκες! Παράλληλα, με θετικό αποτέλεσμα πιθανότατα θα είναι στους επικεφαλείς της κλήρωσης για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αναζητά ελπίδα η Ρουμανία
Στον… τελικό του Βουκουρεστίου, η Ρουμανία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 2-0 από τη Σουηδία. Ετσι, οι Ρουμάνοι έχασαν κάθε ελπίδα πρόκρισης στην τελική φάση του Euro. Eχει ελπίδες πρόκρισης μέσω των μπαράζ ως η επόμενη καλύτερα ομάδα στο Γκρουπ C, αν και πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στην Ισπανία. Προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και ο Κόσμιν Κόντρα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Εχει κάνει πολλές αλλαγές στα τελευταία ματς, αλλά δεν έχει βρει αυτό που θέλει. Σημαντικές οι απουσίες των Γκριγκόρε και Κίρικες στην άμυνα των Ρουμάνων, επιστρέφει ο εξαιρετικός σκόρερ, Κεσέρου.

Ισπανία – Ρουμανία, τα πέντε τελευταία

05/09/19 Ρουμανία – Ισπανία 1-2
27/03/16 Ρουμανία – Ισπανία 0-0
15/11/06 Ισπανία – Ρουμανία 0-1
19/11/97 Ισπανία – Ρουμανία 1-1
18/06/96 Ρουμανία – Ισπανία 1-2

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X