bwin: Έδωσε υπερδυνάμεις στους αστέρες της EuroLeague!

bwin: Έδωσε υπερδυνάμεις στους αστέρες της EuroLeague!

Υπάρχει σύμπαν με υπερήρωες; Ναι! Μπορούμε να τους δούμε; Ναι!! H bwin, επίσημος εθνικός χορηγός της Tuskish Airlines EuroLeague, σας παρουσιάζει κάτι πρωτόγνωρο!

Τρέχει πιο… γρήγορα από τη σκιά του, πασάρει μαγικά, είναι ο Νικ Καλάθης! Η πίεση δεν τρόμαξε ποτέ τον Γιώργο Πρίντεζη και το μαγικό δεξί έκρινε έναν σπουδαίο τίτλο. Ποιος δεν υποκλίθηκε στην ποιότητα του Βασίλη Σπανούλη, του παίκτη που… έσπασε τα κοντέρ και αγγίζει την κορυφή; Ο Παπαπέτρου πετάει φλόγες σε άμυνα κι επίθεση, ενώ ο Φριντέρ σκοράρει από παντού! Ποιος μπορεί να ξεπεράσει το… τείχος, τον Ταβάρες; Πως καταφέρνει ο Μίροτιτς να… παγώσει τη μπάλα όταν αυτή «καίει»;

Η εκτόξευση του Σενγκέλια σε κάνει να απορείς… Που θα δεις τους εξωπραγματικούς παίκτες; Στη EuroLeague, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ! Σκεφτείτε τους λοιπόν με… υπερδυνάμεις! Ναι, υπάρχουν και αποτελούν τη μπασκετική Super Hero Team. Κι όλα αυτά χάρη στη bwin, η οποία αποτελεί επίσημο εθνικό χορηγό της Turkish Airlines EuroLeague.

H bwin, με ένα εκπληκτικό video που παραπέμπει σε super hero movie υψηλότατων προδιαγραφών, έδωσε στους αστέρες τον ρόλο που τους ταιριάζει! Παίκτες υπερήρωες έτοιμοι να σε καθηλώσουν. Οι ξεχωριστές δυνάμεις αποτυπώνονται με ένα λεπτομερές illustration που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές, ενώνονται και γίνονται ένα. Μια ομάδα νικητών. Μια ομάδα bwin. Ένα μοναδικό animation! Σε περιμένουν στον δικό τους πλανήτη, σε ένα σύμπαν μοναδικό! Είστε έτοιμοι;;; Καλή απόλαυση!

 

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X