Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν: Χωρίς περιθώρια οι Μαδριλένοι στο ντέρμπι!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν: Χωρίς περιθώρια οι Μαδριλένοι στο ντέρμπι!

Εναρξη: 22.00, 01/12/2020
Γήπεδο: Wanda Metropolitano

Μονόδρομος η Νίκη για την Ατλέτικο

Η Ατλέτικο ερχόταν με φόρα από τη μεγάλη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όμως σε όλο το 90λεπτο δεν μπόρεσε να λυγίσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβ Μόσχας. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δημιουργούσε, έχανε ευκαιρίες, έκανε ό,τι έπρεπε για να κυριαρχήσει, αλλά το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν ήρθε ποτέ. Έτσι, κόλλησε και σε ισπανικό έδαφος κόντρα στους Ρώσους και τα πράγματα για τη 2η θέση εξακολουθούν να είναι ρευστά. Οι Μαδριλένοι έχουν μόλις μια νίκη στον όμιλο, βρίσκονται στο +2 από τους Ρώσους και θέλουν νίκη απέναντι στη Μπάγερν για να κάνουν το τεράστιο βήμα πρόκρισης.

Εντός συνόρων η εικόνα είναι καλύτερη, αφού οι Ροχιμπλάνκος δείχνουν πως ο μοναδικός στόχος φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Ατλέτικο πέρασε νικηφόρα (0-1) από το «Μεστάγια» και κανείς δεν δείχνει να μπορεί να τη σταματήσει. Οι Ροχιμπλάνκος τρέχουν αήττητο σερί 25 αγωνιστικών στη La Liga και πλέον βρίσκονται στο -1 από τη Σοσιεδάδ, αλλά με δυο ματς λιγότερα. Λουίς Σουάρες και Ζοάο Φέλιξ σκοράρον και η ομάδα του Σιμεόνε δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Πρώτη η Μπάγερν, πάει για το απόλυτο

Με τον Λεβαντόφσκι να πιάνει τον Ραούλ στην 3η θέση των all-time σκόρερ και τον Νόιερ να είναι εντυπωσιακός, η Μπάγερν Μονάχου ντούμπλαρε τις νίκες επί της Ζάλτσμπουργκ (3-1) και σφράγισε την πρόκριση στους «16» και την πρωτιά. Ο Λεβαντόφσκι με 71 γκολ στα «αστέρια», δείχνει πως είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός στον κόσμο. Μπορεί ο στόχος της πρωτιάς να επιτεύχθηκε, αλλά ο Χάνζι Φλικ θέλει το απόλυτο νικών στον όμιλο. Εντός συνόρων η Μπάγερν αν και δυσκολεύθηκε κόντρα στη Στουτγκάρδη, επικράτησε 3-1 εκτός έδρας και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή. Μετρά 15 διαδοχικές νίκες στο Champions League, μιας και η τελευταία ήττα… χάνεται τον Μάρτιο του 2019! Το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει ηττηθεί στις 18 τελευταίες εξόδους της. Bέβαια, οι Βαυαροί θα παρουσιαστούν στη Μαδρίτη χωρίς τον απόλυτο ηγέτη τους, τον Λεβαντόφσκι, αλλά και τον αρχηγό τους, τον Νόιερ.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν, οι απόλυτοι αριθμοί

Αυτή θα είναι η όγδοη συνάντηση μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου σε Πρωταθλητριών / Champions League, με την ισπανική ομάδα να κερδίζει μόλις δύο από τα προηγούμενα επτά (μια ισοπαλία, τέσσερις ήττες).

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League (2016-17 και 2020-21). Ωστόσο, η ισπανική ομάδα έχει νικήσει τα δυο πρόσφατα εντός έδρας με το ίδιο σκορ (1-0).

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει χάσει τρεις από τις πέντε συναντήσεις του στο Champions League κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν έχει κερδίσει τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της στο Champions League με συνολικό σκορ 27-7. Αν νικήσει και στη Μαδρίτη θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερό της σερί νικών εκτός έδρας στο Champions League (επτά νίκες μεταξύ Φεβρουαρίου 2013 και 2014).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει χάσει μόλις έναν από τους 24 τελευταίους αγώνες εντός έδρας στο Champions League (18 νίκες). Είχε ηττηθεί 2-1 από την Τσέλσι τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε 10+ προσπάθειες εντός στόχου σε κάθε έναν από τους δύο τελευταίους αγώνες της στο Champions League.

Ο Καράσκο είχε κόντρα στη Λοκομοτίβ επτά αποτυχημένες προσπάθειες για γκολ. Μάλιστα, ο Βέλγος έχει αποτύχει να σκοράρει στις 17 τελευταίες του εμφανίσεις στο Champions League.

Ο Λεβαντόφσκι έχει σημειώσει 38 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις της Μπάγερν στους ομίλους του Champions League, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη μετά το 2014-15.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X