Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι: Με τον αέρα του φαβορί οι «Πολίτες»

Πόρτο – Μάντσεστερ Σίτι: Με τον αέρα του φαβορί οι «Πολίτες»

Εναρξη: 22.00, 01/12/2020
Γήπεδο: Ντραγκάο, Οπόρτο

Η Πόρτο ήταν εξαιρετική και στη Μασσαλία, επικράτησε 2-0 της Μαρσέιγ και βρίσκεται μια ανάσα από τη φάση των «16» του Champions League. Oι «Δράκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, την ουσία και πήραν αυτό που ήθελαν. Ηταν η τρίτη νίκη στον όμιλο και θέλουν βαθμό με τη Σίτι ή απώλεια του Ολυμπιακού στη Μασσαλία για να εξασφαλίσουν την πρόκριση από την 5η στροφή της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα, χωρίς να «πατήσει γκάζι» νίκησε με 1-0 τη Σάντα Κλάρα εκτός. Το ματς κρίθηκε με το εντυπωσιακό ψαλίδι του Ντίας στο 45ο λεπτό του πρώτου μέρους. Η Πόρτο έχει χάσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της με τη Σίτι, έχοντας δεχθεί 9 γκολ, ενώ έχει βρει δίχτυα μόλις δυο φορές. Παράλληλα, δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία με αγγλικές ομάδες στη διοργάνωση, μετρώντας τέσσερις ήττες. Ωστόσο, εντός έχει κερδίσει έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League (μια ήττα). Πλήγμα η απουσία του Γκρούιτς που αποβλήθηκε απέναντι στη Μαρσέιγ.

Μάντσεστερ Σίτι για την πρωτιά

Η Σίτι έκανε το καλύτερο φετινό ματς στην Premier League, διέλυσε με 5-0 τη Μπέρνλι κι εκμεταλλεύθηκε ιδανικά τη γκέλα της Λίβερπουλ, αλλά και την ισοπαλία στο ντέρμπι του Λονδίνου. Αλλωστε, μείωσε στους έξι από την κορυφή κι έχει ματς λιγότερο. Στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές οι «Πολίτες» είχαν 10 γκολ και το βράδυ του Σαββάτου βρήκαν εύκολα πέντε φορές δίχτυα. Xατ τρικ ο Μαχρέζ, πρώτο γκολ ο Μεντί, εξαιρετικός ο Ντε Μπρόινε, ο οποίος είχε δοκάρι στο ματς. Στο Champions League κάνει… πάρτι στον όμιλο, αφού με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς εξασφάλισε την πρόκριση. Στον Πειραιά επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού, χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια της στο Champions League αυτή τη σεζόν, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τρία, όταν πέρσι σε εννέα ματς είχε κρατήσει μόλις δυο φορές το μηδέν. Σύμμαχος η παράδοση για τους «Πολίτες» απέναντι στους Πορτογάλους στο Champions League, μιας και μετρούν πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Ο Σέρχιο Αγουέρο αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα της Σίτι και χαρακτηριστικό είναι πως μετρά 17 γκολ στα 20 τελευταία που ξεκίνησε βασικός στο Champions League. Aλλωστε, είχε βρει δίχτυα και απέναντι στην Πόρτο στην πρεμιέρα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X