Φιούρι - Σβαρτς: Μποξ... Βαρέων Βαρών στο Λας Βέγκας

Φιούρι – Σβαρτς: Μποξ… Βαρέων Βαρών στο Λας Βέγκας

Εναρξη: 16/6/2019, 03:00
Αρένα: MGM Grand Garden Arena, Λας Βέγκας

Ο Τάισον Φιούρι θέλει να κάνει δυναμική επιστροφή στο ρινγκ εναντίον του Τομ Σβαρτζ στο Λας Βέγκας τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Ο «Gypsy King», όπως τον αποκαλούν, δεν έχει αναμετρηθεί σε αγώνα μετά την επική του… μονομαχία με τον Γουάιλντερ, που τελείωσε με ισοπαλία, παρότι έριξε κάτω δύο φορές τον Άγγλο στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ρεβάνς δεν κατέστη εφικτό να γίνει αφότου ο Φιούρι υπέγραψε μία συμφωνία για το προμοτάρισμά του με τον Μπομπ Άρουμ και έτσι οι Γουάιλντερ και Τζόσουα έπρεπε να βρουν άλλους αντιπάλους. Το ζευγάρι αυτό είχε σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματά του, αλλά ο Γουάιλντερ διέλυσε τον Ντόμινικ Μπραζίλ μέσα σε έναν γύρο, ενώ ο Τζόσουα έχασε από τον Άντι Ρουίζ σε μία από τις πιο απίθανες ανατροπές στην κατηγορία heavyweight στην πυγμαχία.

Τώρα ο Φιούρι έχει την δυνατότητα να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του και να δείξει στο αμερικανικό κοινό πως απέναντι στον αήττητο Γερμανό Σβαρτζ μπορεί να τα καταφέρει.

Φιούρι vs Σβαρτζ στο Λας Βέγκας

Ο ίδιος ο Φιούρι αναγνώρισε στις δηλώσεις του το πόσο μεγάλο και σημαντικό είναι για εκείνον να αντιμετωπίσει τον Σβαρτζ και ότι δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή κάποια πιο σπουδαία αναμέτρηση για εκείνον.

Μάλιστα στέκεται στο ότι «δεν έχει σημασία το πόσες ζώνες έχουν οι άλλοι. Πρέπει να με κερδίσουν για να θεωρούνται Νο1. Είμαι ξανά εκεί που ανήκω και θέλω να ξαναβρεθώ στην κορυφή του κόσμου». Ο Βρετανός έχει κάνει ένα εντυπωσιακό come back από πέρυσι. Μετά την επικράτησή του με τον Κλίτσκο τον Νοέμβριο του 2015, οπότε και έγινε πρωταθλητής, έδωσε και άλλες αναμετρήσεις παρά τα προβλήματα που είχε.

Έξι μήνες μετά την αναμέτρησή του με τον Γουάιλντερ ο Φιούρι είναι αποφασισμένος να μείνει στην κορυφή και να αποφύγει την πορεία του Τζόσουα. Ο Βρετανός δεν θα ρισκάρει ένα νοκ άουτ και θα πάει όσο πιο συντηρητικά μπορεί στην αρχή προκειμένου να μπει πιο δυνατά στην συνέχεια.

Ο προπονητής του, Μπεν Ντέιβισον, θεωρεί πως όλα είναι εφικτά και φυσικά μία νίκη επί του Γερμανού. Ο 25χρονος Σβαρτζ βέβαια είναι εξαιρετικός έχοντας κερδίσει όλες τις 24 αναμετρήσεις του με 16 νοκ άουτ.

Υπάρχει το παράδειγμα της αναμέτρησης του Ρουίζ με τον Τζόσουα, όμως ο Φιούρι είναι πολύ πιο χαρισματικός αθλητής από τον Τζόσουα. Το έδειξε άλλωστε με τον συνδυασμό των κινήσεών του με τον Κλίτσκο. Ο Γερμανός φαίνεται πως θα έχει δύσκολη αποστολή. Ο Βρετανός δεν έχει νικήσει με νοκ άουτ σε καμία από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις του. Το τελευταίο νοκ άουτ του ήταν με τον Αμερικανό Τζόει Έιμπελ τον Φεβρουάριο του 2015.

Νόμιμο στοίχημα στα μαχητικά αθλήματα με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ 

Ατελείωτο στοίχημα στο Μποξ με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X