Χόρχε Μασβιδάλ vs Νέιτ Ντίας: Το πιο σκληρό ραντεβού του ΜΜΑ!

Χόρχε Μασβιδάλ vs Νέιτ Ντίας: Το πιο σκληρό ραντεβού του ΜΜΑ!

Eναρξη: 06:00, 03/11/2019
Ρινγκ: Madison Square Garden

Χόρχε Μασβιδάλ vs Νέιτ Ντίας και η Νέα Υόρκη έτοιμη να ζήσει μια τεράστια μάχη. Το ΜΜΑ στα καλύτερά του. 

Το καμπανάκι χτυπά, Ντίας και Πέτις με αίματα στα πρόσωπα περιμένουν την απόφαση των κριτών. Το Honda Center αποθεώνει τον πρώτο, ξέρει ήδη ποιος είναι ο νικητής. Η απόφαση ομόφωνη! Αποθέωση! Ομως το πιο διασκεδαστικό κομμάτι ήρθε λίγο αργότερα. Ο Ντίας έδειξε τον επόμενό του αντίπαλο, τον Χόρχε Μασβιδάλ. Ναι, δεν υπάρχει πιο δελεαστικός αγώνας στην κατηγορία Welterweight, από μια σύγκρουση ανάμεσα στον Ντίας και τον Μασβιδάλ.

Δυο τεράστιες προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας του ΜΜΑ. Με τον Ντίαζ να μετρά 31 αγώνες και τον Μαζβιδάλ 47, είναι δύο αθλητές που εκτόξευσαν το ΜΜΑ. Σκεφτείτε, πως δυο σταρ όπως οι Τζόουνς, Μαγκρέγκορ δεν έχουν αγγίξει ακόμα τις 30 εμφανίσεις στο οκτάγωνο. «Ας δώσουμε στους οπαδούς έναν αγώνα που θέλουν να δουν. Δύο σκυλιά, κλειδωμένα στο κλουβί, πηγαίνοντας για σκλή μάχη» τόνισε ο Μασβιδάλ και ο Ντίαζ απάντησε: «Ο κόσμος ξεχνάει γιατί συντονιζόμαστε. Συντονιζόμαστε για να δούμε έναν πόλεμο».

Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε αυτά που λένε, που υπόσχονται, το ΜΜΑ είναι χώρος που λίγοι μπορούν να ταιριάξουν. κλήση, κάθε υπόσχεση, ένας επιπλέον λίγοι λίγοι στο χώρο των MMA μπορούν να ταιριάξουν. Ποιος θα αντέξει στο «κλουβί»; Θ’ αφήσουν στην άκρη στρατηγικήμ τενχική, αναλύσεις και θα ξεδιπλώσουν όλη τη δύναμη και το πάθος τους. Τόσο ο Μάζβιδαλ όσο και ο Ντίαζ είναι διαφορετικοί στο στυλ, αλλά ίδιοι στη φιλοσοφία! Θέλουν η νίκη να έρθει έπειτα μια δυνατή εμφάνιση.  Θα σηκώσουν τα χέρια τους, θα σφίξουν τις μπουνιές τους και θα παλέψουν σκληρά.  Είναι ο Ντίαζ φαβορί; Αν ξεπεράσει τη θύελλα του Μασβιδάλ, τότε θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο! Ο τελευταίος θα επιδιώξει να τον αιφνιδιάσει, να… κάψει το σενάριο και να πάει κόντρα στο πλάνο του αντιπάλου του.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα μαχητικά αθλήματα με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X