Τσιτσιπάς - Κύργιος: Ο 7ος ημιτελικός του στο 2019!

Τσιτσιπάς – Κύργιος: Ο 7ος ημιτελικός του στο 2019!

Εναρξη: 02:00, 04/08/2019
Τουρνουά: Citi Open, Ουάσινγκτον

To 2019 είναι η χρονιά του Τσιτσιπά, αφού εκτοξεύθηκε στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης! Μεγάλος ημιτελικός με τον Κύργιο.

Στην Ουάσινγκτον και στο Citi Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία! Βρέθηκε στα ημιτελικά, αλλά το απίθανο είναι πως για πρώτη φορά στην καριέρα του είναι στο top-5 της παγκόσμιας κατάταξης. Με τη νίκη του με 7-5, 6-0 επί του Μπενουά Περ στον προημιτελικό άφησε πίσω του τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Κέι Νισικόρι και είναι στο Νο5! Αυτή τη στιγμή είναι πίσω από τον Τζόκοβιτς, τον Ναδάλ, τον Φέντερερ και τον Τιμ! Ο 21χρόνος Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει μια απίθανη ιστορία! Είναι για 2η συνεχή χρονιά στους “4” στο Citi Open (ATP-500) και “καθάρισε” την πρόκριση επί του Γάλλου σε 74′. Αν τα καταφέρει, για τον Τσιτσιπά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα προκριθεί σε τελικό σε 500αρι, αφού τα είχε καταφέρει στη Βαρκελώνη και στο Ντουμπάι αλλά για να φτάσει εκεί θα πρέπει να ξεπεράσει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο.

Ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε τον Ναδάλ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη νίκη του επί του Περ έφτασε στις 37 στο Tour για το 2019 και ισοφάρισε τον Ναδάλ που έχει 37-6. Ωστόσο, ο Έλληνας τενίστας έχει 37-15. Αν κερδίσει τον Κύργιο θα ισοφαρίσει και τον Φέντερερ ο οποίος έχει φανταστική επίδοση 38-5!

Ο Νικ Κύργιος απέκλεισε με 2-0 σετ (3-6, 3-6) τον Νόρμπερτ Γκόμπος και στον ημιτελικό θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά. Μάλιστα, οι δυο τους στο διπλό του συγκεκριμένου τουρνουά είναι συμπαίκτες!

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X