Τζόκοβιτς - Τιμ: Για μια θέση στον τελικό του Roland Garros!

Τζόκοβιτς – Τιμ: Για μια θέση στον τελικό του Roland Garros!

Εναρξη: 15:50, 07/06/2019
Κορτ: Suzanne Lenglen, Παρίσι

Τζόκοβιτς vs Τιμ στον δεύτερο ημιτελικό του Roland Garros. Η παράδοση σύμμαχος του Σέρβου, αν και ο Αυστριακός ξέρει να κερδίζει στο χώμα. 

Για 9η φορά θα βρεθούν απέναντι οι Τζόκοβιτς-Τιμ με τον Σέρβο να έχει προβάδισμα 6-2 στις νίκες.

Το Νο1 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον περσινό φιναλίστ του Roland Garros, Ντομινίκ Τιμ. Ο Αυστριακός είναι καλός στο χώμα, αλλά ο Σέρβος είναι σε εντυπωσιακή κατάσταση.

Ο Τζόκοβιτς που έχει κερδίσει τρία Grand Slam στη σειρά και θέλει το τέταρτο στο Παρίσι έχει αγωνιστεί 8 φορές απέναντι στον Τιμ και τον έχει κερδίσει στις 6! Η τελευταία τους μονομαχία ήταν στον ημιτελικό της Μαδρίτης το 2019 και ο “Νόλε” είχε επικρατήσει με 7-6 (2), 7-6 (4) του αντιπάλου του. Σε χωμάτινη επιφάνεια έχουν παίξει συνολικά 5 φορές και ο Τζόκοβιτς έχει κερδίσει στις 3. Βέβαια, οι μοναδικές νίκες του Τιμ επί του Σέρβου είναι στο χώμα.

Σε Roland Garros θα παίξουν για 3η φορά. Η πρώτη τους ήταν στον ημιτελικό του 2016 με τον Σέρβο να κερδίζει εύκολα με 3-0 σετ και η δεύτερη στον προημιτελικό του 2017 με νικητή τον Τιμ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έληξε με 3-0 σετ υπέρ του Αυστριακού το τελευταίο σετ ήταν 6-0!

To top 4 στα ημιτελικά Grand Slam

Για πρώτη φορά έπειτα από 7 χρόνια οι τέσσερις πρώτοι παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης θα παίξουν στα ημιτελικά ενός Grand Slam. Ο Τζόκοβιτς (Νο1), ο Ναδάλ (Νο2), ο Φέντερερ (Νο3) και ο Τιμ (Νο4) θα παίξουν για μια θέση στον τελικό του Roland Garros. Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 2012 στο Australian Open.Τότε τη θέση του Τιμ είχε ο Μάρεϊ. Στον τελικό είχαν παίξει Ράφα-Νόλε με τον Σέρβο να επικρατεί με 3-2 σετ.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X