Τσιτσιπάς - Έντμουντ: Πρεμιέρα στο Queen's Championships!

Τσιτσιπάς – Έντμουντ: Πρεμιέρα στο Queen’s Championships!

Εναρξη: 18.10, 19/06/2019
Τουρνουά: Queen’s Championships, Λονδίνο

Απέναντι στον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ θα αρχίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς τις υποχρεώσεις του στο θρυλικό Queen’s Championships το οποίο θα διεξαχθεί στο Λονδίνο

Ηταν μόλις η τρίτη ημέρα τα τελευταία 18 χρόνια, που δεν διεξήχθη κανένας αγώνας λόγω βροχής στο Queen’s, γεγονός που ανέβαλε και το παιχνίδια του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετέχει στο θρυλικό τουρνουά του Λονδίνου και αύριο στον 1ο γύρο θ’ αντιμετωπίσει τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ. «Αν έπρεπε να επιλέξω, θα προτιμούσα τον Τσιτσιπά από τον Φέντερερ ή τον Ναδάλ . Ο Τσιτσιπάς παίζει με την ίδια κομψότητα με τον Φέντερερ ενώ έχει το ίδιο πάθος με τον Ναδάλ όταν αγωνίζεται. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό. Όταν μιλάμε για τους Big 3, δεν τον αναφέρουμε ακόμα επειδή δεν έχει κερδίσει τίποτα τόσο μεγάλο στην καριέρα του, αλλά δώστε του χρόνο, είναι πολύ νέος» τόνισε ο σπουδαίος Ματς Βιλάντερ.

Στο Νο 6 ο Τσιτσιπάς!

Ο Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε στο Libema Open του Χερτόγκενμπος (Νο1 του ταμπλό) ώστε να ανέβει αυτή την εβδομάδα στο Top5 του κόσμου. Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον 2ο μόλις γύρο του θεσμού της Ολλανδίας από τον Χιλιανό Νίκολας Τζάρι μένοντας έτσι στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και αυτή την εβδομάδα, με 4.215 πόντους. Εάν ο Τσιτσιπάς συνεχίσει θα παίξει είτε με τον Κουκούσκιν είτε με τον Τσάρντι ενώ στα προημιτελικά βάσει της κατάταξης ίσως παίξει με τον Φελίξ Αλιασίμ. Ο Εντμουντ (Νο29) είχε φτάσει και στο Νο14, είχε αγωνιστεί και το 2019 στο ίδιο τουρνουά και είχε αποκλειστεί στους “16” από τον Νικ Κύργιος.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X